Vaxa ansiket? Panik

Caroline97 +1
Jag har sedan ungefär ett år tillbaka fått massa hår på halsen och på kinderna i polisong området. Har även undee hakan vilket är som stubbigt grovt skägg som jag plockar med pincett princip varje dag. Håren på halsen är blandat ljusa och mörka och långa :( brukar bleka men de syns ju ändå när solen ligger på plus att det är jobbigt att behöva bleka hela tiden.

Ska jag prova att vaxa? Brukar vaxa mustashen och har inga problem med det. Känns som att de kommer bli mer på kinderna om jag tar bort och då måste man ju även vänta tills de blivit en viss
längd innnan man kan vaxa igen.

Kan tillägga att jag kanske haft såhär hela tiden fast jag ej lagt märke till de, men känns lite konstigt att jag ej skulle märkt de förns på senare tid.

3 svar

kiko +1
Jag vaxar ansiktet och har inga problem med det, inget konstigt :) och nej det är en myt att det kommer grövre för man vaxar eller rakar, såfall är det något hormonell.
Caroline97 +1
Jo jag kanske ska prov jag har väl inget att förlora!
58736 +1
Vaxa kan du göra :) raka inte i ansiktet dock! Det som växer ut blir vasst och stubbigt då håret är avhugget. Vaxar man drar man ju bort från roten och så växer det ut ett nytt mjukt strå :)