vit prick efter finne vid näsan (näsvingen)

arturovidal +1


Väldigt dålig bild men det går inte att få till bättre tyvärr :(

Det är vid min näsvinge som jag fick en FINNE/inbyggd finne för typ 1,5-2 år sedan och sedan finnen försvann har det varit typ som en finne vid min näsa i samma hudfärg som mig. INTE RÖD, inte svart, inte gul, utan i samma hudfärg.. Det är som en prick/finne. Vad är detta och hur får jag bort detta utan massa pengar hos hudterapeut? :/

Har förvrigt en till fast det är som en större fläck efter en rejäl inbyggd finne lite längre mot mitten vid näsan. Dessa två syns väldigt bra om man kollar från sidan/mittemot mig.

Tacksam för hjälp!!!!! (Inte en finne, utan en fläck/finne som är i samma hudfärg och är EFTER att finnen försvann)

2 svar

mamacitaa +1
Har en sån där under ögat fast det är inte efter en finne utan den har alltid funnits där. Tror inte det finns något du själv kan göra åt det mer än att acceptera läget. Är ganska säker på att det är främst du som tänker på det, ingen annan.
kiko +1
Det där har jag med, men inget jag kan göra åt själv. Har accepterat läget, har även fullt med milier men orkar inte betala en hudterapeut för o fixa det. Min hy är inte perfekt men vem bryr sig, orka vara perfekt o lägga sin tid på för mycket ytlighet.