AKUT HJÄLP (snälla läs behöver hjälp haha)

Johannabella +1
Nu är det såhär long story short, det är så att jag har nyligen börjat på ett nytt jobb och i detta jobbet då så har vi en utbildning och det har kommit några utbildare från Stockholm och jag har ju fått en jävla crush på min utbildare då.
Vet verkligen inte vad jag ska ta mig till har aldrig riktigt fått en crush på detta sättet innan och vet inte hur jag ska gå till väga riktigt.
I början så kändes det som han var intresserad också vi fick väldigt mycket ögonkontakt och när vi hade en after work så drog han mig åt sidan och frågade lite om mig vart jag bodde osv.

Men nu har jag insett att det känns som han bara är trevlig då han agerar likadant mot alla och vet knte om det kanske bara är jag som har inbillat mig att han är intresserad.
Vet verkligen inte om han är intresserad, blyg eller inte tycker om mig på det sättet då han är väldigt svår att tyda eftersom man får olika wibes hela tiden.
Saken är ju den att han flyttar tillbaka till Stockholm i november så hade en plan om att jag skulle berätta för honom sista dagen om min crush och ser vad han säger, visst det är jävligt risky och kan gå åt skogen men det är den ända planen jag har just nu om han inte tar ett intiativ innan då som han antagligen inte kommer göra.

Förlåt för långt inlägg men känner att jag är i stort behov av hjälp, har ni några idéer eller råd så snälla tveka inte att skriva kan behöva all hjälp just nu för detta är fruktansvärt frustrerande och känner att jag bara vill ha ett svar haha (patetic in Love)
Taack!!

2 svar

kiko +1
Har du kontakt med honom på nått sätt? Såfall tycker jag du ska berätta att du har fått upp ett intresse för honom o inflika att det e synd att han flyttar. Sen fråga om han skulle vilja fortsätta ha kontakt:)
Merida +1
Låter som en rimlig och mogen tanke, faktiskt. Varför säga något NU?