Aldrig nöjd när det gäller killar

grisegos +1
Hej! Jag har ett problem som jag tror att många tjejer har, men jag är så trött på mig själv nu och orkar inte mer.

Det är det här typiska att jag alltid vill ha det jag inte kan få. Och inte bara det, jag blir så sjukt lätt uttråkad. Alltså, när jag inte har någon att prata och gosa med längtar jag efter det hur mycket som helst, letar såklart efter det jag inte kan få och blir ledsen. Sen de gångerna jag faktiskt fått vad jag vill ha, blir jag så sjukt snabbt uttråkad och saknar singellivet och tänker att jag inte vill ha/har tid för att träffa någon kille.

Asså jag är så trött på det här så det finns inte. Varför ändrar jag mig hela tiden? Har det något med självkänslan att göra? Att jag bara hoppar runt som en vilsen jag vet inte vad. Vill bara känna att jag vet vad jag står och vad jag vill ha/inte vill ha. Någon som har samma problem eller är jag en konstig one-of-a-kind? Känner mig jättehemsk över detta...

7 svar

Mliillo +1
Att sakna någon och vilja ha närhet känner nog varenda människa. Man får dock lära sig att inte skaffa en pojkvän bara för att få ha det. Nog därför du tröttnar för du endast vill ha närheten men gillar inte killen som person.
En kk är nog vad du behöver, du är singel men får sex och mys när du vill ha det.
Merida +1
Du är bara 17. Du ska vara kräsen!
tjejen95 +1
Likadan här, hänt flera ggr att killar varit intresserad men då vill jag inte ha de o sen när dom tröttnat och inte är de längre då vill jag ha de så då kämpar jag för de, sen när jag "fått dom" då brukar jag ändå dissa dom rätt fort... :s
Mliillo +1
Och tjejer klagar på att killar dissar en..
grisegos +1
Tänk på det här med kk men man har ju hört så massa dåligt om det, men nu när du sa det låter det ganska perfekt för mig, kanske svårare att hitta när man är 17 bara?

Merida: Åh tro mig jag är kräsen haha, men varför är det extra viktigt i min ålder? :)
Mliillo +1
Den enda nackdelen med kk är att man kan få känslor och det inte blir besvarat.
Merida +1
För folk i din ålder ska inte byta partners till höger och vänster. Man är inte medveten om konsekvenserna för sina handlingar.