28 svar

JohannaEs +1
Vad är det här, det är inte alls vad jag skrev som titel och innehållstext!?
tomcollins +1
Hahaha hur vi firar valentins dag? ;) tror att det där med rubriken är för att det finns trådar om det sen innan och då är väl detta den 32a tråden eller nåt ;)
Mliillo +1
Inget planerat iaf, har seriöst inte haft en enda bra alla hjärtans dag under mina 27 år så förväntar mig inget. Möjligtvis två ggr annars är alla hjärtans dag rätt dömt för min del. .
tomcollins +1
Till @Mliillo
Haha känner samma. Hade bra alla hjärtans dag när jag var typ 9 och 10 år, då brukade jag och min bästa vän köpa presenter till varandra och vara extra mycket bästisar haha.

I år lär det inte bli något firande, min dejt ville inte ses mer. Lika bra egentligen men lite tråkigt samtidigt. Men vem vet kanske hittar nån på 1.5 vecka ;D
Mliillo +1
Till @tomcollins
Haha lät helt bitter men är faktiskt inte det. Är nöjd med mitt liv för en gångs skull men självklart saknar man någon som gör det hela komplett :) Får väl sms mysa iställer med nån haha.
Vid såna här dagar brukar jag mysa till det med spa! Tycker dock det borde finnas en dag för singlar!
Hurrdurr +1
Till @tomcollins
Det kanske du gör ;)

Till @JohannaEs
Ogillar alla hjärtans dag. Känns lite som ett kommersiellt jippo. Om jag uppvaktar någon så är det med god mat, inte någon sketen onödig plastnalle.
123383 +1
Varför ska man fira kärleken när den enda kärleken man får är via onani
tomcollins +1
Till @Mliillo
Haha nej jag uppfattade dig inte som bitter :) Tycker ändå att alla hjärtans dag är rätt onödigt, man borde liksom fira kärleken varje dag, klyschigt visserligen men just alla hjärtans dag fattar jag inte grejen med. Dessutom kan man ju faktiskt fira alla hjärtans dag med vem som helst. Eller vad som helst.

@Hurrdurr
Hahaha jaså vem dååå? ;)
58736 +1
Ska nog inte göra något speciellt utöver lite extra mys :) Har egentligen aldrig haft något problem med alla hjärtans dag, ens när jag varit singel. Visst att man ska visa kärlek varje dag på året, men kan tycka det är fint att bli lite extra påmind om att man är älskad och älskar andra - vare sig det är partner, familj eller vänner :) Köper aldrig en massa grejer, kanske en chokladkaka på sin höjd, men kanske skickar några fina sms eller går och fikar, myser, äter middag eller liknande med någon speciell.
Plus att denna månad suger i övrigt så något mys att se fram emot skadar aldrig ;)
Pawni +1
Tror vi ska spela hela dagen typ haha
JohannaEs +1
:D Några tips på romantiska restauranger i Stockholm?
mamacitaa +1
Otroligt överskattad dag. Tycker det betyder mer om man myser till det extra någon annan utav de 364 dagarna på året. Kommer inte göra nånting kanske äta godis :)
58736 +1
Till @mamacitaa
Tycker inte alla hjärtans dag utesluter mys på de andra av årets dagar ;) tycker det är mysigt att kärleken får en egen dag! Känns mer värt än att typ alla bakverk i världen har en egen dag haha ^^
mamacitaa +1
Till @Beavy
Jag uppskattar mer när exempelvis ens partner överraskar en med en dejt helt spontant känns bara så krystat att man ska få blommor, nallar, middag, bio etc bara för att det är 14e februari men detta är bara min åsikt. Spontanitet ftw :)
Mliillo +1
Visst är det mysigt i bli uppskattad på kärlekens dag, men håller med mamacitaa om att jag hade uppskattar det mer alla andra dagar för då handlar det om uppskattning o inte pga en dag.
58736 +1
Till @mamacitaa
Jo det är klart, spontanitet är alltid härlig :) jag har iof aldrig fallit för det kommersiella jippot på alla hjärtans dag.. Det har alltid bara handlat om att vara extra snäll eller säga till folk en extra gång att man älskar dem :) Februari är så grått, så långt till våren känns det som, så jag gillar att det i alla fall finns en dag man kan se fram emot lite extra x)
58736 +1
Till @Mliillo
Beror nog lite på hur man använder sin dag :) jag känner mig ju uppskattad alla andra dagar också, så det blir ju ingen extrem kärleksdag liksom. Men det känns fint i alla fall :) skickar ett längre sms till syrran som jag kanske skulle skickat ändå, men tänker lite extra på vad hon faktiskt betyder för mig osv. Bara en dag att tänka extra på alla, ett litet avbrott i vardagslunken ;)
Hade nog känns annorlunda om detta var ENDA dagen man blev uppskattad på. Tur för mig att så inte är fallet
58736 +1
Att just den dagen pratas om osv mycket ljust nu och man ser hjärtan och choklad överallt får nog mig att vara lite extra kär i allmänhet hela månaden fram till då... Men ja, för vissa är det väl som vilken dag som helst pch det är ju inte fel heller.
cocca +1
Firas med tupperwere-party hos mig med lite lokala ansikten :D
58736 +1
Till @cocca
Haha vad roligt! Att tupperwere is going strong fortfarande är ju galet haha.