Älska eller bara ha sex

Fnitterfia +1
Jag vill så gärna visa min kille hur mycket jag tycker om honom, jag är väldigt kärleksfull av mig och vill ge honom allt, men då vi har sex så blir det att de är så skönt för honom att han typ glömmer bort mig och känslan tar över..

Det är väl bra att han tycker det är skönt men själva grejen för mig är att typ stanna upp och bara se in i varandras ögon och känna den här närheten.. Så då känns det dumt och jag tappar som känslan helt då han som försvinner från mig och vill öka takten. Är det en dum tanke? Känns som att det är det mest betydelsefulla att få älska men det känns mer som bara "vanligt" sex.. How to do? Har snackat med honom och han säger att vi har väl olika sätt att se på den här saken.. Jag känner mig ledsen att han inte kan ta till och ge mig det jag vill ge honom :/

13 svar

Merida +1
Uppenbarligen tycker han att det är en riktig turn-on. Varför inte ha annan sex än just penetrations-sex? Så kommer fokus bort från honom.
Mliillo +1
Eller varför inte ta kommando själv i sängen? Håll hans huvud, fånga hans blick och titta honom i ögonen, ta initiativ till att själv köra det mer passionerat och intensivt.
Fnitterfia +1
Till @Mliillo
Haha exakt det jag gör, men att hålla upp ögonen får han nog fixa själv, hehe!
Mliillo +1
Säg till i stunden att han ska titta på dig..
58736 +1
Han får hjälpa till så att du får ut lika mycket som honom. Oerhört själviskt att bara tänka på sig själv, även om ni har "olika syn på det". Vill han inte att du ska gilla det lika mycket som han? Det är ju faktiskt en ge och ta grej.
SandraLind +1
Jag tror att vissa känner närhet på ditt sätt och vissa gör det inte.
För mig skulle det vara det värsta i världen om en kille ville ligga och titta på mig eller ha ögonkontakt. Det har hänt en gång och då var det med ett tillfälligt ragg som gjorde det för att driva när jag hade sagt att jag inte gillade det.

Det är klart att han måste acceptera om du vill ha det lite mer kärleksfullt, men ur mitt perspektiv hade det varit jättesvårt att ändra på mig även om jag hade försökt. Det känns som att många har sina grejer de gillar och har man tur så funkar det tillsammans och har man otur är man för olika.
Men ni kanske kan växla mellan att ha kärleksfullt sex och lite mer på hans sätt om ni båda kan tänka er att "offra" er ibland?
tomcollins +1
Hela sexgrejen handlar väl om att ge och ta, kompromissa lite också. Att han bara fokuserar på sig själv känns ju ego :/ tala om för honom hur du vill ha det och så får ni komma fram till en lösning :)

En spontan tanke jag fick dock var att han kanske inte är så bekväm, hur länge har ni varit tillsammans? Menar att han kanske inte vågar ha ögonkontakt under en sexakt osv. Har själv svårt med ögonkontakt av just den anledningen :) men som sagt, prata med honom och säger vad du önskar. Ge, ta och kompromissa :)
Fnitterfia +1
Till @tomcollins
Till @SandraLind
Till @Beavy

Alltså grejen är ju att vi har absolut inga bekymmer o vi har varit tillsammans i ca 1 år. Jag känner att jag nästan älskar denna människa och vill liksom visa det än bara säga orden.

Han är varken blyg utan han bara sveper in i sin bubbla och det blir lite jobbigt även om båda ger och tar.. Har ibland bara ställt upp för att liksom försöka få något ut av det men det brukar oftast sluta med att han kommer direkt och jag får aldrig ut det jag vill från sexet så det blir aldrig färdigställt alls. :(

Känner att om det fortsätter såhär blir jag sexuellt frustrerad och trivs inte bra i ett förhållande där bara han får komma. har försökt säga till exakt hur jag vill ha, är inte alls blyg av mig. Hur mycket jag än förklarar så står han inte ut och kommer direkt. Så det leder ju till att jag ser sexet mer för hans del. Så när jag väl försöker få ut på annat sätt så som jag beskrev i tråden så går det inte riktigt heller fast jag VET att han tycker om mig otroligt mycket och vi har en öppen dialog om det. Ändå så funkar det inte alls.

Han har inte heller något bekymmer med att se på mig, men det är nog hans känsla som helt tar över och det är ju sexigt iofs, men JAG vill också!
Merida +1
Till @Fnitterfia
Penisring är svaret på problemet!
58736 +1
Till @Fnitterfia
Prova att avbryta innan han kommer då? Avbryta och gosa och sedan fortsätta. Det är bra träning för honom också om han kommer för snabbt
Tottin +1
Vilken egoistisk kille. Kommer han fort får han ju se till att du fått ditt innan ni börjar på riktigt eller avbryta innan så att du också får komma.
Badilicious +1
Eftersom du kan öppen snacka med honom om detta säg att du är sexuell frustrerad och vill inte att detta skall leda till att ni måste göra slut. Det lär få igång honom att tänka i andra banor.

Men också stå på dig. När ni skall ha sex - få honom att göra det du vill - innan du ens går med på att skall få till det som han vill. Visst må det vara sexigt att få honom o komma, men om du nekar sex så blir han tvungen att tillfredsställa dig innan det skall gå för honom. Nu behöver du inte ha honom som ett slav... börja lätt men kontrollera som du känner för :))
Fnitterfia +1
Känns som han läst detta inlägg haha.. Igår så vart det en helt annan sak och det känns så bra^^ Han gav mig så mycket kärlek och precis så som jag ville ha utan att ens ha nämnt något hehe. Så problem solved! Tack alla för tips! :)