Älskar honom men jag är trött på hans beteende

TheRose90 +1
Hej

Jag vet inte vad jag ska göra längre, min pojkvän har ändrats helt sen vi blev officiellt tillsammans. Han har börjat dricka mer och tvingat mig till att ha sex med honom en gång även om jag sa nej hundra gånger. Och när han bjuder på mat även om jag vill betala själv för min mat så blir han sur och betala ändå och sen får jag pickar för det att det är hans mat och det ena med det andra.

Och jag har sagt till honom att jag kan betala för mig. Vet jag att han vill bjuda då tar jag allt som är billigt så jag slipper slipper få dåligt samvete för han bjuder för jag vet att jag alltid får pickar av honom. Vill jag bjuda honom så får jag inte det för jag är tjej och han känner sig inte okej med det.

Men då säger jag att jag vill bjuda efter alla gånger han har bjudit mig. Jag har erbjudit mig till att göra redig mat men det får jag inte heller göra. Och när han dricker så blir han väldigt uppkäftig och rent av taskig mot hans kompisar och mig så jag får skämmas. Så är vi på samma fest så slutar jag dricka så jag kan ha lite koll på honom. Jag har sagt att jag vill inte vara ihop med ngn som älskar alkoholen mer än sin flickvän för då går jag från ngt dåligt till ngt ännu dåligare. Det räcker med att jag har alkohol dagligen hemma behöver inte ha det ännu mer, plus att han dricker varje dag med. Jag vet inte vad jag ska göra mer jag har försökt prata med honom om det men han säger att han ska tänka på det och det håller en vecka sen är det samma sak.

Behöver tips på hur jag ska hantera detta.

Jag älskar honom men jag börjar tröttna på hans beteende och vet inte hur jag ska göra längre.

Behöver råd och tips
Tack på förhand

5 svar

112429 +1
Vad älskar du med honom? Älskar man någon ska man älska allt inte bara hälften av personen och din kille verkar rätt ut sagt ett rövhål. Sorry tjejen men du kan hitta SÅ mycket bättre o du förtjänar bättre. Hallå killen tvingar dig till sex, är det verkligen en sån man du vill vara med ? Skaffa barn med? Du kan tyvärr inte förändra en människa, han kan bara ändra på sig själv om han själv inser vad han gör.
112429 +1
Och bara så du vet, tvingar han sig på dig trots nej så är det våldtäckt.
Beavy +1
Har svårt att se vad hos denna kille som är värt att älska när han beter sig sådär mot dig i övrigt. Det ska inte göra ont (fysiskt eller psykiskt) att älska en annan människa och denna människa ska DEFINITIVT INTE våldföra sig på dig eller få dig att må dåligt! Du kan inte heller ändra på honom - han måste ändra sig själv.
Låter som en riktig gris alltså..
Nasha12 +1
Kontrollbehov lite smått sådär
Merida +1
Jag föreslår faktiskt att du lämnar honom nu när du fortfarande är ung och pigg!