Är det kört med honom?

tess_91 +1
Ska försöka göra historien kort (förklarar gärna mer i detalj om det behövs): i början av sommaren träffade jag en kille. Vi hade en flirt. En kul grej bara. Jag var väldigt attraherad av honom, men var liksom inga känslor. Detsamma från hans sida, tror jag. Vi fortsatte ändå att hålla kontakten litegrann. Inget seriöst från någons sida. Handlade mest om sex. Bor dessutom i olika städer och kan inte ses. Två månader efter första träffen ska han så åka till min stad. Stanna över en helg. Vi bestämmer oss för att ses, varför inte liksom? Vi hade ju kul ihop senast. Så kommer då den helgen och den blir HELT annorlunda än vad jag tänkt mig. Fast ändå på ett positivt sätt.

Han är jättegullig och kärleksfull mot mig, det handlar inte alls bara om att ligga utan vi umgås med varandra hela tiden och gör allt. Börjar kännas som känslor från bådas sida. Väldigt starka väldigt snabbt. Han har knappt hunnit sätta sig på tåget hem förrän han skickar första meddelandet. Sedan håller vi kontakten konstant i en vecka (skriver alltid godnatt etc på kvällen med). Efter en vecka ringer han mig och säger att han saknar mig. Han ska åka på en långresa 1,5 veckor senare och frågar om han får komma och hälsa på mig igen före det. Han vill så gärna träffa mig. Jag som börjar falla svarar såklart bara jaaaaa. Så några dagar senare kommer han upp och bor hos mig i tre dagar. Vi har det skitbra, och det känns ömsesidigt.

Sista natten hände en lite konstig grej, jag råkade bli lite ledsen (kan förklara mer om ni tror att det är avgörande på något sätt). På morgonen kändes dock allt normalt mellan oss igen. MEN! Det var sista gången det kändes normalt.

Dagarna efter gick vår kontakt trögt. Normalt smsar vi konstant. Nu kom det bara svar från honom om jag hörde av mig först. Rätt gulliga iof, men aldrig på eget initiativ. Han skrev inte heller godnatt, för första gången på flera veckor.

Sedan åkte han på sin långresa till Västindien. Det är en vecka sedan nu. Han har knappt något wifi och är ouppkopplad och svår att nå. Jag känner att det är han som "har bollen", så jag ligger någorlunda lågt och längtar ihjäl mig efter honom i tysthet. Under hans resa har jag fått ETT ENDA SMS. På en vecka. Det var iof väldigt långt, men ändå ganska neutralt och "kompisaktigt". Stod att han tänkte på mig, men inget mer känslosamt. Jag svarade på det (med samma ton), men har inte fått svar igen TROTS att han var uppkopplad igår. Han har gillat mina bilder på instagram dock.

Nu undrar jag bara: vad är det som händer?!?! Jag fattar inte. Från att ha haft det skitbra och bott ihop i flera dagar till att typ inte höras. Han sa dessutom att han skulle höra av sig, ringa, skicka bilder etc från resan... KAN NÅGON FÖRKLARA HUR HAN TÄNKER? Orkar inte med att grubbla ihjäl mig och hoppas på nåt som kanske redan är hopplöst.

5 svar

121288 +1
Antagligen är det inte flickvän han söker
chiino +1
Han är ju på en resa, han är väl upptagen. Han har skickat ett långt sms (där han blandannat skrivit att han tänker på dig) och gillat dina bilder på insta. Under en vecka. Tycker du ska vara nöjd
tess_91 +1
Chiino: jo, jag vet. Men det är det som skrämmer mig, att jag inte VET. Det är liksom inte helt totalt dåligt nu heller, men vår kontakt har definitivt förändrats till det sämre (även dagarna före resan). Just den här ovissheten gör att jag inte kan sluta hoppas, trots att min intuition säger mig att han är påväg bort helt och hållet...
tess_91 +1
Det som hände den där sista natten hos mig var lite pinsamt. Vi skulle sova. Jag var ju glad att vara nära honom, men samtidigt var jag lite ledsen inombords. Utan att gå in på för mkt detaljer, men för ett drygt år sedan hade jag en romans med en kille som dog. Jag har fortfarande inte kommit över det helt och har inte vågat "komma för nära" killar igen sedan dess, då jag förmodligen har en rädsla för att bli lämnad. Hursomhelst. När vi låg där snurrade alla tankar i huvudet på mig. P ens sidan var jag så glad över att ha denna nya, fina kille bredvid mig. Å andra sidan påminde det mig sorgligt mkt om det som hände för ett år sedan.

Plötsligt frågade killen: "gråter du?" (Fastän jag inte gjorde det). Och då brast fet för mig och jag började grina. Han var gullig och höll om mig och lät mig gråta. Men jag skämdes. Försökte förklara kortfattat vad det handlade om, men jag tror att han typ halvsov och inte förstod.

På morgonen var allt "som vanligt" igen. Vi hade sex, pratade, skrattade, skämtade, myste... Sa inget mer om det som hade hänt på natten. Men nu är jag livrädd att han trodde att jag grät enbart för att jag är så kär i honom - och att han därför typ flyr nu.

Kan det vara så, eller är det bara jag som desperat försöker hitta en förklaring nu?
119906 +1
Jag tror att det beror på det. Det där är väldigt känsligt och tyvärr så tror jag inte många klarar av sånt i början när man lär känna någon och verkligen tycker om.. så jag tror att det gjorde honom ledsen. Vänta tills han kommer tillbaka och prata med honom då.