Är han en psykopat? Hur blir jag av med honom?

Safinas +1
Jag har börjat snacka med en kille som bor utomlands via whatsapp varje dag i en vecka nu. Han är väldigt respektfull och verkar seriös, och våra konversationer är helt vanliga... det märks att han gillar mig... och jag gillar honom typ... (Jag är 22 år och han är 18 år btw, men väldigt mogen för sin ålder)
Problemet är att han är ganska negativ och våra konversationer alltid handlar om seriösa saker för det mesta... han har själv sagt att han har gått igenom mycket i sitt liv och han mår dåligt ibland som han säger.

Jag har försökt skämta och byta till lite roligare ämnen men han hänger liksom inte med. Så en dag orkade jag inte skriva till honom och han skrev inget heller... tills nästa dag. Då frågade han varför jag inte skrivit något till honom fast jag gått in och ut i whatsapp.

Då var jag tvungen att hitta på en ursäkt som " Jag trodde jag skrev till dig men råkade skriva till personen under dig på konversation-listan, märkte det sent och då struntade jag i det och sov blabla..." (dum ursäkt men vad ska jag annars säga?) Då sa han "Jasså, så andra är viktigare än mig... jaja ses". Sen när det löst sig och vi började prata normalt igen, sa han " Du blev väll inte ledsen " Och jag sa " Nej då, jag blir inte ledsen" Han sa " Bra den som gör dig ledsen kommer jag bränna själen på " Jag gjorde bara en smiley.

Han sa "varför ler du? Jag är seriös." Jaja tänkte jag... det är väll bra att han bryr sig om mig. I alla fall så frågade jag honom om han kunde ge några tips på bra komedi, romantik och skräckfilmer. Han sa att han bara kollar på skräckfilmer och kan inga andra filmer. Vilket jag tyckte var roligt för jag själv gillar skräckfilmer (inte blodiga). Han sa att han har sett så mycket skräckfilmer att han inte längre reagerar på dom, därför har han börjat kolla videor med verkliga händelser. Jag frågade som vilka videor? Han sa när jag hittar videor från Isis, krig eller när helikoptrar kraschar då tittar jag.

WHAT THE FUCK? Tänkte jag.... Pratar jag med en psykopat? Är det därför han är så deppig hela tiden? Jag svarade inte på hans meddelande låtsades som att jag inte sett den. Då skrev han " Du verkade inte så intresserad, jaja ska sova nu godnatt " Jag sa " Ok, godnatt." Nu har jag inte pratat med han på 1 hel dag, och han skrev nu imorse " Lever nu? " Har ännu inte svarat... Hur blir jag av med honom utan att vara elak?

20 svar

mamacitaa +1
Man blir inte automatiskt en psykopat för att man kollar på sådant. Om du inte vill ha kontakt längre säg det bara. Säg att du har inget intresse av att prata längre, för att ni bor i olika länder eller att du har annat för dig helt enkelt. Eller så svarar du bara mindre och mindre då tappar han antagligen intresset själv.
kiko +1
Säg bara som det är eller ignorera. Det e inget konstigt att kolla på sånt, betyder inte att man är psykopat.
Safinas +1
Om inte psykopat, våldsam? Hur är en människa egentligen om man underhålls av att se avhuggna huvuden och blod hela tiden?
kiko +1
Till @Safinas
Säger han att det är underhållande eller intressant? Kan förstå om man kollar på det ur en faktasyn och dokumentär.
kiko +1
Tycker det är rätt sjukt att ens kolla på psykiskt störda filmer med men man behöver inte vara psykopat för det.
Safinas +1
Han säger att han har tittat på så mycket skräckfilmer att inget chockar han längre därför har han tagit det till nivå 2, som att titta på verkliga händelser, olika kategorier i deep webb osv. Som jag uppfattar det så underhålls han av sånt.
kiko +1
Jo men att sitta här och fastställa att han skulle vara psykopat pga det är lite långsint. Han är dock ingen jag skulle vilja ha kontakt med.
kiko +1
Folk tycker det är underhållande när folk skadar sig, vart går liksom gränsen? Folk slänger ur sig ord som psykopat, pedofil, CP osv hur som helst nuförtiden.
mamacitaa +1
Vad spelar det ens för roll om han skulle vara psykopat eller inte? Du är inte tvingad till att prata med honom. Om du vill säga upp kontakten gör det bara.
Safinas +1
Jag gillar den här killen därför är det svårt....
mamacitaa +1
Till @Safinas
Så du ska ha kvar kontakten baserat på om han är psykopat eller inte? Finns ingen som kan konstatera det åt dig. Acceptera han för den han är, om du inte gillar det så finns det andra fiskar i havet.
kiko +1
Till @Safinas
Vas är det du villa ha svar på? Först vill du bli av med honom o nu gillar du honom, ändå försöker du intala om att han säkert e psykopat.
kiko +1
Sen har ni pratat i en vecka..hur vet du ens vem du pratar mer? Att reagera som han gör när ni inte hörs låter inte normalt när ni inte ens känner varann.
Safinas +1
Varför jag skrev ett inlägg är för att få tips och gärna vill höra om någon har upplevt ungefär samma situation. Gillar killen han är snäll och respektfull men ändå får jag en dålig magkänsla på ett sätt... även fast det har gått 1 vecka, ja.
kiko +1
Gör inte en stor grej av det. Snacka vidare, se vad som händer. Får du fortfarande dålig magkänsla så avsluta det bara. Du gör det mer komplicerat än det är över en kille du inte ens känner eller träffat.
Merida +1
Han är ingen psykopat pga intresse. Men han kan vara en psykopat med ett intresse. Förstår du skillnaden?

Hur som så hade jag inte fortsatt snacka med honom. Är en snubbe så creepy redan från början så vet jag inte vad som kanske skulle komma fram när man VERKLIGEN lär känna varandra!
Nea +1
Hej på dig!
Jag har precis kommit ur ett förhållande på ett år med en kille som har flera av de dragen som den där killen verkar ha. (Dock verkar din värre tbh.) Du verkar vara en väldigt snäll person men kom ihåg att du inte behöver vara snäll mot alla, det kommer bli jobbigt i slutändan. I vilket fall så finns en bra sida om killar som beter sig på det viset (enligt min bedömning iaf) så läs på lite och bilda dig en egen uppfattning innan du inleder något med honom. varningstecken.n.nu

Tänk på att du ska må bra av er relation och han ska inte få dig att känna dig otillräcklig eller dålig, för du är värd bättre.
Önskar dig all lycka! Kram!
luke_thulin +1
Är hon en psykopat?
luke_thulin +1
Åt helvete med detta