Är han ens intfesserad?

annaasaraniklasson +1
Hej!
Jag behöver lite hjälp.

Jag träffade en kille på en fest för några månader sedan. Och tyckte han verkade intressant. Men då hade han flickvän. Bara för 3-4 veckor sedan så la jag till honom på fb osv, och märkte att han inte hade tjej. Så jag slrev till honom. Sen träffades vi, och snackade varje dag. Sen i måndags ( förra veckan ) skulle vi ses efter jag varit hos tandläkaren. Men då sa han att han blivit kidnappad av sina kompisar, så jag åkte hem.

Men när jag kom hem så skrev han och frågade om jag vill följa med och basta. Och sa sen att jag kunde sova hos honom. Så det gjorde jag. Det slutade med att jag sov där i två nätter. Första natten höll han bara om mig, andra natten kysstes vi lite. Sen bestämde vi att jag skulle sova hos honom från söndag till måndag. Och vi hade sex. Men sen igår blev han helt off och slutade skriva, skrev konstigt med tanke på hur vi har skrivit... så vad vill han?

13 svar

kiko +1
Han ville väl bara ligga, eller är upptagen med annat. Hur vet du att han inte hade tjej?
annaasaraniklasson +1
Till @kiko
För han och hans tjej bodde ihop innan, och nu bor han själv.
Han har även sagt "mitt ex"
mamacitaa +1
Om det bara gått en dag behöver du inte överanalysera situatonen. Han kanske är upptagen bara. Om det går längre tid och han inte hör av sig så var han kanske bara ute efter något tillfälligt.
annaasaraniklasson +1
Till @mamacitaa
Joo jag vet... men jag berättade för honom att jah inte vill bli sårad osv, då sa han att han förstår det. Sen blev han helt off. Han har inte hört av sig idag heller...
kiko +1
Det går inte att undvika o bli sårad, det går inte heller att lägga det i någon annand händer då man inte kan styra över det man känner. Som jag har förstått har ni bara träffats ett par gånger. Han kanske ser det som något kul bara medan du ser annorlunda på det. Inget av det är fel, ni känner bar olika helt enkelt. Men du har också ett val o vara ärlig o höra av dig eller strunta i honom. Allt ligger inte hos honom.
mamacitaa +1
Till @annaasaraniklasson
Tyvärr kan du inte lita på det om du inte känner killen väldigt väl. Tjejer och killar utnyttjar ofta andras känslor för att få som dom vill, det är den bittra sanningen.
annaasaraniklasson +1
Till @kiko
Nej jag menar inte att det gör det heller. Men eftersom jag kände mig "jobbig" igår så vill jag inte hålla på att skriva och verka tjatig heller.. men jag har dock glömt saker hos honom som jag gärna vill hämta..
annaasaraniklasson +1
Till @mamacitaa
Har pratat med hans vänner, och han har ingen flickvän. Hans vänner har jag känt längre än honom
mamacitaa +1
Till @annaasaraniklasson
Då är det bara att skriva det, att du vill ha dina grejer.
gloow +1
han kanske bara var intresserad av en rebound
annaasaraniklasson +1
Uppdatering!
Skrev till honom igårkväll, och undrade om han skuööe vara hemma idag, så jag kan hämta mina grejer. Och han va glad osv och svarade ja, och undrade näf jag slutade osv.. sen helt plötsligt hade han skickat en snap till mig där de stod att han hade tråkigt osv.. så jag ba lite småtorr och svarade: jaså?
Han: ja finns inget att göra på jobbet.
Jag: jobbigt
Han: hur är det?
Jag: jodå.. funkar väl.. själv?
Han: min gårdag var inte så bra.. ber om ursäkt om hag varit off.. osv

Sen skrev han anledningen, som enligt mig, man inte berättar för vem som helst. Han betättade att hans mamma lider av schizofreni, och att det går ut över honom... och då förstår jag att han varit off.
Men han är lika off idag?

Jag tänkte att jag skulle prata med honom om alöt ikväll..
kiko +1
Till @annaasaraniklasson
Jaa han har ju ett liv och problem som alla andra, förstår mig inte på tjejer som inte verkar förstå detno blir oroliga så fort en kille inte hör av sig. Det är ju en väldigt privat grej p jag förstår att han verkade off då. Allt handlar ju inte om en själv.
Om han är lika offidag borde du vara förstående. Men det är ditt val om du vill fortsätta ha kontakt eller inte. Man behöver inte prata om allt o höras varje dag. Du kan fortfarande finnas där.
119906 +1
Till @annaasaraniklasson

Förvänta dig inget av honom så kommer du inte bli sårad, om killen har precis kommit ur ett förhållande samt påverkas av hans mamma.. Så är det mycket möjligt att han bara söker någon att prata med för att lyfta bort tyngden från sina axlar, men sen så kanske det inte är så, tycker bara inte att du ska förvänta dig något.