Är han kär men vågar inte inse?

Malle26 +1
Hej!
Så har man hamnat där i problem träsket igen med nått. Undrar om någon har nån tips vad man ska göra i denna sits?
Kort sagt en kille jag verkligen gillar och har träffat sedan januari. sågs 2 ggr i december.

Vi har setts väldigt intensivt sedan i januari, flera gånger i veckan och sover jämt över. gör såna saker som par gör, äter, handlar, shoppar. Han vill va nära hela tiden, och pussas. vi myser och kramar o beter oss som kära överallt vi är. Han smsar och jag smsar om att ses, men va mest han i början. Sen båda. Denna kille gör mig lugn och trygg, och nu efter 2 månaders intensivt dejtande kändes det som att vi var på väg mot något.

ingen av oss har sagt vad den känt än...och egentligen vet jag inte exakt va jag känner för honom än men att det är känslor från min sida och känner ett kraftigt glädjerus ofta när vi ses, vilket ibland är jobbigt för de är för mkt känslor att hantera. jag gillar honom och vill fortsätta träffa honom. Men en liten grej tycks ha utlöst något större hos honom. Nu...

Nämligen att jag la upp en bild på Facebook på oss i helgen för första gången för att det kändes rätt att göra det, utan att skriva någon kommentar eller nåt på bilden. han gillade bilden. Men var av en släkting kommenterar Va fin bild på er två med massa hjärtan

14 svar

Malle26 +1
jag har inte pratat med henne på jättelänge och hon vet inget om att jag dejtar någon. hon är äldre och glömsk. kändes jätte konsigt att hon kommenterade det så...

Så nu från ingenstans 2 dagar senare säger han att han hoppats bli kär i mig men inte är det. att det känns som att han stängt in sina känslor nu. inte vågar öppna sig för mig. men att han tycker om att vara med mig, o inte vet vad han känner..

Så nu tror jag att Facebookbilden fick honom att tror om mig att jag trodde vi hade ett förhållande...pga den kommentaren mest...o bilden. som han ändå gillade. för har inte haft nåt prat om var vi står.

Kanske inte låter som en stor grej men det är hela världen just nu :/ Vill kunna rädda detta
Mliillo +1
Du skulle nog inte ha lagt upp en sådan bild innan du ens pratat med honom. Om du själv inte vet vad du känner kanske du inte ska ifrågasätta honom? Att lägga ut en bild sådär offentligt utan att ens ha pratat om känslor mellan er känns väldigt konstigt. Som om du bara vill visa upp en fasad av er två men sen vet ni inte ens vart ni står. Prata med honom, vi kan omöjligt veta vad ni känner för varann. Om ni inte kan vara öppna nu med era känslor, hur ska ni då kunna vara det senare? Var ärliga bara, berätta bad du känner för honom och undrar lite hur han känner för er.
Malle26 +1
Till @Mliillo

Tror du att det hjälper om att jag ber om ursäkt för det? För igår sa jag att det nog var dumt att jag gjorde det. :/:/
Vi hade ett sånt snack igår.
58736 +1
Gjort är ju gjort med bilden, ingen idé att grubbla över vad man inte borde gjort. Be om ursäkt om du tror att det behövs, men jag tror mer på att försöka prata om vad ni egentligen är och håller på med. För om han inte är kär längre så har ni ju inte mycket mer med varandra att göra - och det är ju inte det du vill? Säg precis som du känner och tänker, så gör förhoppningsvis han det med.
Mliillo +1
Till @Malle26
Vad kom ni fram till då? Häng inte upp dig på bilden, utan ha öppna kort o säg som du känner o fråga om du undrar över något. Bättre o fråga för mycket än gå runt o undra. Det är så man skapar ärlighet o tillit o om ni inte börjar med det nu så kommer det vara svårare senare.
Malle26 +1
Tack! sa vad jag tyckte och kände, och han följde på. Nu känns det bättre. Kom fram till att vi chillar som vänner, har själv känt av att de gått lite fort.. öppen för och se va som händer.

tomcollins +1
Jag har lite svårt att se hur man inte kan veta om man har känslor för en person efter två månaders intensivt dejtande. Men det kanske bara är jag. Är "van" vid det här laget att, killar framförallt, förväntar sig rosa fluffiga moln efter en dejt, så jag har väl blivit påverkad haha
Merida +1
Tror att du helt enkelt får acceptera att andra tar mer allvarligt på sina känslor än vad du själv gör... Sånt är as svårt, speciellt när man själv lätt få känslor (är sådan själv).
Malle26 +1
@tomcollins
Han säger att han har stängt in sina känslor, lagt locket på helt enkelt.
För mig känns det mer bara som att han tar den trygga vägen...rädd för att öppna sig enligt han.

@Merida . Jo det kan va så, vet bara hur det är att va känslomänniska.
Nog för att jag tar de allvarligt. blev förkrossad när han berättade.
tomcollins +1
Till @Malle26
Ja det känns lite typiskt när man är rädd
Malle26 +1
@tomcollins
Inte lätt :/
Mliillo +1
Till @Malle26
Du tyckte själv att det gick fort ju?
Malle26 +1
@Mliillo
Jo men dels är man besviken, för att han inte känner samma sak. samtidigt som att det känns skönt att chilla också, efter vi pratat. för min del har de vart alldeles för mkt känslor som jag inte förstått mig på.
hur lätt är det att bara bryta upp med någon man gillar?
Mliillo +1
Till @Malle26
Det är aldrig lätt men som tur har ni inte hunnit bygga upp så mycket så det är enklare på det sättet.