är min kille bra för mig?

lisakarlsssoon +1
jag och min kille träffades för ca 4 veckor sedan och vi är verkligen förälskade i varandra . Min kille har både förlorat sina föräldrar och han har bott på olika hem för han håller på med droger och han har varit kriminell och fortfarande håller på att vara det. jag älskar honom så mycket men han väljer sina droger framför mig , jag är rädd att han ska göra illa mig om jag lämnar honom, vad ska jag göra?

4 svar

mamacitaa +1
Av personliga erfarenheter så bör du lämna, nu. Det finns inget att hämta i en person som brukar droger och livnär sig på att begå brott. Jag vet att man får känslan av att man kan rädda dom, att dom kanske blir bra för ens skull men så är oftast inte fallet. Du är fortfarande ung, tänk på ditt eget bästa. Prata med dina föräldrar så kan dom förhoppningsvis hjälpa dig.
lisakarlsssoon +1
Till @mamacitaa
jag vet att jag borde lämna honom men har inte modet till det :( vågar inte prata med mina föräldrar om det :(
mamacitaa +1
Till @lisakarlsssoon
Varför har du inte modet, är du rädd att han kommer göra illa dig? Prata med någon, kurator på skolan eller um. Och prata med någon vän som kanske kan hjälpa dig hur du ska göra. Du kan inte stanna med honom.
lankiz_91 +1
Till @lisakarlsssoon
Ett tips: kolla film/serie där det handlar om en tjej som är tillsammans med en kille som tar droger. Liksom tips och inspiration. Eller kolla Youtube. Sen förstår du hur du ska hantera. Jag kan hålla med mamacitaa;
om min kille ignoreras att sluta ta droger jag lämnar honom direkt. Oavsett hur mycket jag har kämpat ihjäl med honom. Ok, jag förstår hans situation men jag förstår inte varför han kan inte SE DIG. Du och han är ju "familj". :/ :)