Behöver kärlekstips!

Malmoee +1
LÅNG BERÄTTELSE!!

Hur skall man någonsin förklara sina kärleksproblem på en sida som kan tolka ens berättelser hur som helst. Även en helt bildligt beskriven text kan få ungefär många olika synvinklar på, och man kan få olika tolkningar om det. Men nu sitter jag i denna situationen. Jag är kär, of course, och har ett kärleksproblem.

Allt började med att jag träffade en underbar kille via sociala nätverk, han var trevlig och vi skrev mycket första veckan till varandra. Tyckte han verkade vara en toppen kille, och bestämdes att träffas. Han åkte en timme till stan för att kunna träffa mig för en kort fika. Vi sågs, tog en fika och en promenad. Slutade med att vi även såg på bio. Han betalade allt. Vi kom verkligen så bra överens. Det verkligen klickade. Jag red på hans rygg, kunde inte hålla sina armar borta från mig, frågade ofta om jag frös och om vem jag var som person. Inne i biografen. Kunde han verkligen stirra i mina ögon. Vi kysstes även där.

Vi sågs ganska ofta därifrån, han kontaktade och det var han som frågade ut mig om dessa dejter. Vi åt middagar tillsammans, tog några fika-stunder och promenade mycket tillsammans. Han kom fram till massor av spännande planer vi skulle hitta på tillsammans hemma hos mig, och honom. Därefter samma helg åkte jag hem till honom där vi hade spel och filmkväll. Han bjöd på middag, vin och mys för kvällen. Hade jätte romantiskt. Vi hade en romantisk natt, och mitt i mysandet så berättade han att han tyckte om mig.

Därefter började det går neråt. Vi sågs lika ofta men han började få problem med jobbet, diskuterade mycket om sina intervjuer och hade verkligen stressigt med att hinna med allt. En av intervjuerna var ett sådant jobb han verkligen ville ha. Han verkligen prioriterade sin vardag till fullo för att få detta jobbet. Så en kväll bestämde vi oss för att äta på en finare resturang som jag ville äta på. Lycklig som jag kände mig. Jag hade lagt kvar spel kontroll hemma hos honom. Som han hade kunnat har kvar för nästa gångs spelande. Han hade tagit med denna. Gav mig den, och sa att han ändå inte hinner spela så mycket nu när han måste jobba så mycket som han måste. Tänkte inte så mycket på detta. Han betalade middagen och vi gick sedan vid midnatt år varsitt håll. Det var en torsdag. Vi skrev lite under helgen, och tisdagen med varandra. Men något kändes helt fel sedan middagen. Inga puss smileys, svarar efter ett dygn även om han är online och aktiv på många sociala ställen. Alltid små saker som man börjar fundera kring. Sedan så en kväll så ringde jag honom. Inga svar. Fortfarande aktiv på mobilen. Det tog ett dygn och fortfarande inget svar från honom. Ingen nyfikenhet varför jag ringt.

Så jag skrev ett argt sms till honom. Ångrar mycket idag, men fick verkligen skrivet lite som jag kände den veckan. Han hade verkligen intresse i mig då. Skrev att det kändes som man slösade tid på någon som inte lägger någon energi tillbaka. Sedan skrev jag att vi kunde prata i telefon för att minska missförstånd. Och att det känns som den person som man lärde känna inte fanns kvar. Då fick jag till svar från honom. "Jag har försökt berätta för dig att jag har sjukt mycket att göra nu. Min första prioritering nu är mitt jobb. Förstår att du känner så, vill inte slösa din tid mer och är nog lika bra vi är vänner. Tycker om dig, och du är en väldigt fin tjej. Men kommer inte kunna ses särskilt ofta iallefall närmsta tiden.. Med tanke på avståndet så kommer det svårt att hinna med. Tar en timme fram och tillbaka. Sitter i möte och kan inte prata. Kommer inte hinna med den sociala närmsta tiden, träffar inte mina egna vänner heller. Behöver vara själv känner jag, men hoppas vi kan vara vänner ändå. Förhoppningsvis är det lugnare snart :) " Och jag som tycker om honom, blev chockerad och förtvivlad. För jag kan inte tänka sig bara vara vän med honom utan att det kan leda till något i framtiden. Skrev tillbaka "Menar du att vi kunde börja om vårt dejtande när du får mer tid. Eller skall vi enbart förbli vänner?" Och till slutet skrev han "Vi kan ju se, håller det öppet! :) Kanske får tillbaka mitt sociala liv snart X')"

Sedan fredagen, gått några dagar. Är måndag nu, har vi skrivit smått till varandra. Ställt frågor om hur vi mår, och helgen varit. Visar intresse med vad vi gör och mera. Han gillar min Instagram bild. Dock är jag så orolig om att det kanske inte blir något eller kanske är för övertänkande. Han får mig att känna mig så speciell. Varje gång vi sågs. Fick jag komplimanger som, du är så vacker, vacker klädd och gillar dina läppar. Kallar mig fin som smeknamn. Sedan känslan att han planerar saker, får mig att känna mig så speciell och bryr sig om mig. Men så händer detta med jobbet. Tror ni att detta enbart är tillfälligt, och jag har en chans. Eller? Hade alltid en hand på min rygg, tog bort hår från mitt ansikte och kunde skratta åt allt.

5 svar

Beavy +1
Jag tror absolut att det kan vara hans stressiga vardag som kommer mellan er, och inte egentligen att han inte vill vara med dig. Han känner kanske att han faktiskt inte har tid att ge den uppmärksamheten som kanske krävs för att hålla liv i relationen och att eftersom ni inte gått så djupt ännu så är det lättare att lägga det på is istället - tills det kanske finns tid...

Jag förstår honom men jag tycker också att du inte ska behöva "vänta på honom". Vem vet - du kanske väntar och så blir det inget i alla fall? Kanske ska ni köra på vänskaps-spåret och ändå fortsätta leva era liv, så får ni se om det går att ta upp tråden igen när det blir lugnare.
Beavy +1
Om han märker att du finns där som vän men att du fortsätter leva ditt liv (träffa andra) så kanske han också inser att alla inte orkar vänta... Och kanske skapar tid att ses på om han verkligen ändå vill det. Det är lätt att säga att man ska fokusera på jobb om man vet att den andre ändå finns där och väntar på en...
Malmoee +1
Funderat på det själv. Det är mycket i hans liv just ny och han kanske inte vill att vi skall få en tråkig start på ett förhållande. Efter detta med hans jobb, och han kanske vill ta ett beak till han kan komma på benen igen. Lägga sedan efter mer fokus på folk i omgivningen. Som mig igen.
Malmoee +1
Flera åsikter? Tror och hoppas på han gillar mig och vill fortsätta senare. Tips? Är det någon som varit i min sits?
112429 +1
Alldeles för lång text med irrelevanta detaljer, hade gett tips annars om du kortar ner o tar med det relevanta ☺