Behöver råd o tips till vad jag ska göra med den här killen

zozoduveeet +1
Skulle uppskattas om ni kunde läsa detta och ge mig råd och tips på vad jag ska göra

Jag har haft kontakten länge med den här killen men vi blev inte tillsammans förens i år i februari och det va då vi blev mer seriösa i att träffas osv. Vi hade det jättebra och han var as gullig och tog alltid hand om mig och fanns alltid där för mig. I slutet av februari tog vi typ paus för han pallade inte med nåt men jag fick reda på att han började stöta på andra tjejer och jag älskade och älskar fortfarande den här killen, helt sjukt.

Han blocka mig överallt när jag busta honom och vi bråkade då. I April fick han kontakt med mig igen, han hade tydligen kvar mitt nummer och han ville börja om allt på nytt och han skrev rätt så mycket men jag svara inte så ofta på honom då jag behövde tänka på om han verkligen förtjänar en andra chans men efter några veckor svara jag på honom och så då blev det så att vi blev tillsammans igen och jag tänkte han kanske har förändrats men det va tydligen inte så efter ett tag kom hans sidor fram.

Nu så är han dryg och kall mot mig ibland, hör av sig då och då, snackar bara om sex, skriver bara när han känner för det och ses när det passar honom och han vill aldrig ses i allmänheten och han går efter 30 minuter för han är ''upptagen'' med andra saker. Det kan hända att efter vi har träffats hör han inte av sig förens efter ett dygn. Jag har sagt att jag tycker han konstig ibland och då skriver han ''om det inte passar dig gör slut då''. Han vägrar avblockera mig på Instagram för han tror jag ska skriva till hans följare igen och det klart jag gjorde det? Det var så jag visste att han skrev med andra medans vi tog paus. Han vägrar till och med visa sina meddelanden på Instagram för han säger det gamla meddelanden som inte jag behöver läsa. På sms är han så jävla dryg men face2face är han mer rädd och blir gullig mot mig?

Va ska jag göra tycker ni?

19 svar

Asfaltsbarn +1
Lägg ner honom. Du kommer aldrig kunna ändra på honom och det kommer inte sluta bra. Sätt ner foten. Du älskar förmodligen inte alls honom, du tycker om att det finns någon som ger dig uppmärksamhet (ibland). Been there fast älskade inte killen. Jag ställde honom mot väggen och det var han som gick gråtande därifrån. Så för ditt bästa så avslutar du allt med honom. Du hör själv att det där inte är bra.
Aceton +1
Men gud, bara lämna honom. Han verkar ju vara totalt tappad.
kiko +1
Lämna, han verkar väldigt omogen o inte ett dugg redo för en relation.
Han vet att han kan bete sig hur han vill för du tillåter det..
Intaning +1
Han verkar inte veta hur han ska behandla en kvinna! Dumpa!
kiko +1
Å andra sidan verkar inte någon av er redo för förhållande
Hurrdurr +1
Han låter lite bipolär och omogen. Håll dig borta från bipolära människor. De är sjuka i huvudet.
zozoduveeet +1
Ni har en poäng men jag är för snäll deden och jag tror det bäst och bara lämna han för han blir bara värre och värre för varje dag som går
Asfaltsbarn +1
Till @zozoduveeet
Om han blir värre är det bara att dissa direkt
zozoduveeet +1
Till @Asfaltsbarn
Han lägger en han är sjuk nu och drf svarar han inte på mig när jag skriver och ringer till honom och hur kommer det säg efter vi just träffades? Kan det bara vara en bortförklaring eller?
mamacitaa +1
Till @zozoduveeet
Låter som han håller på med andra och har kvar dig utifall att han blir dumpad av någon annan. Du är hans sistahandsval. Dumpa så ska du se att du kan hitta mycket bättre i framtiden.
Är ni 16? Isf är jag inte så förvånad, killar brukar mogna långt efter tjejer.
Asfaltsbarn +1
Till @zozoduveeet
I det läget, jag skulle gissa på att det är en dålig ursäkt. Men som sagt, skit i honom. Alltså bara skit i honom. Om han hör av sig nån gång, fall inte tillbaka utan säg att han inte bara kan höra av sig när han vill det, att du inte är något tidsfördriv.

Men mitt tips nu är: radera numret, ta bort på sociala medier. Det är för ditt eget bästa - så att du inte kan kontakta honom eftersom du verkar gilla honom. Skit helt enkelt i honom.
58736 +1
En kille som behandlar en dåligt, alltid har undanflykter eller "anledningar" till att inte umgås eller förklara saker eller visa saker, en kille som uppenbart är väldigt osäker på sig själv och därför söker bekräftelse från andra, samt hemlighåller saker = nej tack. Finns så mycket bättre att lägga sin energi på. Han behöver växa upp och han behöver göra det på egen hand!
zozoduveeet +1
Till @mamacitaa
Det kan vara så efter det han gjorde mot mig och han får mig och tvivla hela tiden
och aa jag e 16 fyller 17
zozoduveeet +1
Till @Asfaltsbarn
Jag ska försöka lista ut hur man blockerar på denna lur om han ska bete sig så för när jag sa det kmr inte funka så sa han vi snackar om det sen vi snacka men han vägra lyssna tydligen
zozoduveeet +1
Till @Beavy
Finns en kille som vill ha mig och vi e på G nu
benandjerry +1
Är du på G med en ny kille samtidigt som du redan har ett förhållande? Då är ju du likadan som din kille... Gör slut, verkar inte vara ett bra förhållande. Till @zozoduveeet
kiko +1
Typiskt tonåringar att ha en ny innan man avslutat det första och hoppar till en ny innan man ens hunnit byta underkläder. Ni beter er ju likadant båda två :)
Vampira +1
Till @Hurrdurr
Så bipolära människor ska inte få bli älskade?
Hurrdurr +1
Till @Vampira
Jo, why? Det är bara en generell rekommendation om man vill undvika problem. Precis som att det är en generell rekommendation att man som vit kvinna bör undvika att gå ut ensam på natten i Nairobi.