Börjar bli kär och sårbar i "ny relation"

EvelinaNath +1
Nu är det så här att jag har träffat en kille ifrån en dejtingsida. Vi pratade oavbrutet i 2 hela dagar och sedab frågade han om jag hade lust och ta en lunch med honom. Vi sågs på lunchen och det var trevligt. Jag lade ingen större vikt i att jag ville träffas igen. Men bara av farten så började vi prata mer och mer och pratade ganska djupa saker samtidigt som vi flörtade och var skämtsamma. Han frågar om jag vill gå på bio med honom.

Ska tilllägga att han bor i Norrköping och jag i stockholm. Vi kysser varandra när vi ses och han håller mig i handen på stan och under bion. Vi har en väldigt stor dragning till varandra. Han bor med sitt ex och varit väldigt ärlig med att berätta det och säger att det är jobbigt nu när han har träffat mig. Men hon flyttar ut nu i december. Vi har gått på bio två gånger och då har vi efter bion suttit i min bil i flera timmar och kysst varandra och hållit om varandra och pratat massor.

Han var hemma hos mig för 3 veckor sedan och då hade vi sex för första gången. Och det var så jävla bra det tyckte vi båda. Han var och kollade på min innebandy match och på kvällen var vi iväg och spelade innebandy tillsammans. Han missar bussen hem och vi beslutar oss för att sova i bilen. Det var så jävla kallt. Han kunde ha sovit hemma. Men istället sov han hos mig . Förra veckan var jag hemma hos honom och fick träffa hans dotter (5år) och hans pappa. Och sedan kollade jag på hans innebandy match. Efter matchen ville han att jag skulle fika med honom hans dotter och pappa så det gjorde vi. När jag åkte hem skrev han och tackade för helgen och sa att han tyckte den var väldigt lyckad. Sedan gick det 3 dagar och då sågs vi igen och var och tränade på gymmet ett cirkel fys pass och sedan mös vi bara på hotell rummet. Nu har han varit i Malta i 1 vecka och vi har inte pratat mycket. Men min fråga till er är, är han intresserad?

4 svar

Intaning +1
Ja han är intresserad. Ni har träffats ett x antal gånger. Du har fått träffa hans dotter och pappa. Han vill hålla hand offentligt. Jag tycker det verkar som han är väldigt intresserad av dig. Detta kommer sluta bra :)
EvelinaNath +1
Till @Intaning

Jag blev alldeles varm i hela kroppen när jag läste vad du skrev. Han kom hem från Malta i lördags och igår frågade han om jag ville göra en spontanare och komma till Norrköping igår kväll. Så vi bokade ett hotell rum och så åkte jag dit igår kväll. När vi sågs kramdes vi och pussades och sedan hade vi det super mysigt på hotell rummet och låg och mös och höll i handen och kysstes och hade sex två gånger.

Sedan låg vi sked hela natten och det var så jävla jobbigt att lämna honom imorse. Men det känns skönt att veta att vi ses på lördag. När jag är med honom försvinner allt annat runt omkring. Jag skulle nog säga att jag börjar bli kär och det är det som skrämmer mig.
Intaning +1
Till @EvelinaNath
Men vad är det som är så farligt att bli kär i en underbar kille? Det är väl det bästa som kan hända en :)

Jag känner igen det där att allting annat runt omkring försvinner när man är med personen man verkligen tycker om. Var och fortfarande är så med min kille. Varje gång vi ska ses känner jag mig som ett barn på julafton. När vi är med varandra finns bara vi och jag glömmer alla bekymmer. Han gör mig lycklig.

Kärleken kan vara skrämmande ibland men även så fin :) Jag var också lite skraj i början när jag verkligen börja känna för min pojkvän, jag var rädd för att bli avvisad.

EvelinaNath +1
Till @Intaning

Det är väl inte så farligt egentligen. Det jag tror att jag är räddast för är att jag känner mer för honom än vad han känner för mig. Han har ju fortfarande kvar tinder och Badoo och sålänge han har det kommer jag inte våga släppa helt och hållet på mina känslor. Även fast han är väldigt mysig mot mig och planerar långt fram saker med mig och pratar med mig som att han bara träffar mig. Men jag vet ju att killar är så bra på att manipulera att man ska tro att man är den enda. Han verkar vara en jätte fin kille men att inte veta riktigt vart vi står är väl det som är jobbigt :/