Börjat träffa ex igen, hjälp

tuffluv +1
Nu har det varit slut mellan mig och mitt ex i tre veckor. Första veckan hördes vi inte av sen tog jag upp kontakten och han nappade direkt, de två senast veckorna har vi prata varje dag och träffats två gånger då vi kollat film och haft sex. Vi hade ett riktigt illa break up och jag vet inte vart detta kommer leda. Vill inte att han ska vara med någon annan och jag vill veta vart vi står men vet inte hur jag ska ta upp det.. Det var han som gjorde slut så vill helst att förlag på att dejta/bli tillsammans igen ska komma från honom. Men frågan är hur länge man orkar vänta?!

4 svar

tomcollins +1
Fråga honom vad han vill. Vill han att ni ska bli tillsammans, red ut allting och börja på ny kula. Det som har varit är historia.

Och rusa inte in i ett nytt förhållande. Hur länge man orkar vänta är upp till dig. Tar inte han initiativ så fråga honom.
mamacitaa +1
Varför gjorde han slut?
58736 +1
Det är ju superduper vanligt att man börjar träffas igen efter man gjort slut för att man känner sig plötsligt ensam eller bara vill ligga... Så prata med honom om vart ni står men ha inte för höga förhoppningar - det kanske bara är ett återfall.
kiko +1
Även om han gjorde slut så kanske du också ska fundera på den anledningen om ni ska ge er in på det igen? Beslutet är inte bara upp till honom.