Dejt två – vad ska vi leka?

tess_91 +1
Jag är lite på g med en kille. Vi har bara varit på en dejt hittills, men nu är det snart dags igen.

Första dejten var supermysig! Vi gick på ett så roligt, lite barnsligt museum följt av middag på mysig restaurang följt av drinkar på en bar. Verkligen så härlig helkväll! Han föreslog och styrde upp allt, så jag bara gled med.

Nu känner jag press på mig att JAG måste styra upp nästa dejt. Han skrev just och frågade "vad vi ska leka?" Vad ska jag svara? "Leka" för mig känns väldigt sexuellt, eller har jag fel..? Inte mig emot, jag älskar sex och är sjukt tänd på honom ;)

Men eftersom förra dejten var så superseriös, och det dessutom inte hände något intimt mellan oss då, blir jag osäker. Vill han ligga eller ska jag föreslå nåt "seriöst"?

Vad tycker ni att jag ska svara? Haha, jag är sämst på det här med dejting!!

8 svar

Pawni +1
Jag skulle föreslå äventyrbad. Då får ni se varandras kroppar ;) efter det åker ni hem till någon av er och gör en god sallad och lite vin :)
121417 +1
Har ni snö? Åk pulka och ha snöbollskrig. Sen åker ni hem och dricker varm choklad med vispgrädde och marshmallows under en filt framför en film
FoxyCleo +1
Lek kurragömma
mamacitaa +1
Till @tomcollins
Detta låter ju hur mysigt som helst. Hade jag jättegärna gjort om jag gick på en dejt :)
121417 +1
Till @mamacitaa
Jaa jag med! Vi har fått massa snö här idag, gissa om jag önskade att jag hade någon att dejta - hade typ tvingat ut killen i snön då ;D
Nasha12 +1
Det han frågade behöver ej tas sexuellt. Ni kan laga mat hemma hos dig sen ha filmkväll eller gå ut bowla eller nått sån.:)
mamacitaa +1
Till @tomcollins
Samma här snö är jättemysigt och man får en anledning att känna sig som ett barn igen :p ts kör på detta!
Aceton +1
Lät faktiskt HIMLA mysigt dedär med snö... ååh.. nu vill jag också gå på snö-dejt!