Dejta någon som inte vill ha flickvän

miller93 +1
Hej.
Jag har dejtat en kille i ca tre veckor nu och har fallit stenhårt för honom. Jag är 25 och har haft flera förhållanden i livet, men aldrig känt något som det här. Jag har försökt intala mig om att jag bara har en crush men jag inser varje gång vi träffas att jag verkligen börjar bli kär.

Igår ville han ta ett snack med mig. Han berättade att han inte är redo för något förhållande just nu, men han vill fortfarande träffa mig. Han vet om att jag gärna vill ha ett förhållande med honom, så det var därför han ville prata om det här. Han ville att jag skulle veta att han inte kommer kunna lägga så mycket tid och energi på mig pga sitt jobb, och därför skulle det vara orättvist mot mig att ingå i ett förhållande.

Jag förstår honom såklart, och uppskattar att han ville prata med mig om det. Men efteråt så låg vi där i soffan och höll om varandra och kysstes och allt kändes så bra. Och han sa återigen att han vill fortsätta ses, men det kommer tyvärr inte bli speciellt ofta. Det värsta kom sen, då han sa att om jag skulle börja bli kär i honom nu så skulle han vara tvungen att avbryta detta, då han aldrig skulle vilja riskera att såra mig.

Som ni kanske förstår så kunde jag inte säga exakt det jag känner. Att jag redan börjar bli kär. Jag lever på hoppet att han ska känna samma sak längre fram, men fattar också att det är dumt. Problemet är ju att han ändå vill fortsätta träffa mig, det är det som gör att jag har hoppet kvar.
Men vad tänker ni om detta? Ska jag stanna kvar med honom och se vad som händer längre fram, men riskera att bli hjärtekrossad i slutändan? Eller ska jag avsluta detta själv redan nu, innan skadan hinner bli för stor?

0 svar