Deppig pojkvän

freakyy +1
Hejjjj allihopa

JÄKLAR vad längesen jag var inne här... 6 år sedan jag skrev något. Wow.

Hur som haver, jag är nu i ett lyckligt förhållande. Vi har varit tillsammans i snart ett år, men vi var on and off i ett år innan dess. Dvs. jag känner honom rätt bra. Grejen är bara att han ibland kan hamna i såna enormt djupa svackor, på gränsen till apatisk skulle jag säga att han blir. Hans glada, charmiga personlighet försvinner som i ett trollslag, och han blir distanserad och rätt kall. Och tyst. Detta händer när han känner sig otillräcklig (speciellt vad gäller studier).

Han ser verkligen ingen lösning eller utväg. Men ALLT (nästan) går ju att lösa! Jag har extremt mycket tålamod vad gäller min pojkvän, vet inte hur det kommer sig eftersom jag vanligtvis är rätt otålig. Men jag älskar honom så. Men jag är kass på att hantera mental ohälsa, jag behöver tips!! Hittills har jag bara försökt att vara där när såna dippar inträffar, men då på avstånd. Dock kan jag inte hjälpa att jag blir väldigt ledsen när han beter sig annorlunda... Hur hade ni hanterat det?

2 svar

FoxyCleo +1
Kanske behöver han semester eller något?
kiko +1
Fråga honom vad han vill att du ska vara när han har dessa dagar. Lever han i en depression så är det inget som bara går o rycka upp sig på. Så prata, fråga och se vad han själv känner. Det är det bästa du kan göra.