Det är okej att må dåligt

JonasCarl +1
Ibland vaknar man på morgonen och känner att kroppen känns tung, tankar blir tröga att framställa och känslor blir allt mer grumliga. Kanske skriker kroppens tomrum efter ett skarpt behov av en kärlek som tagit slut. En familjesituation som brister och går itu.

Denna grå, våta och kalla lördag tänkte jag lyfta en mening som allt för sällan tas upp; det är okej!
Vi går alla igenom sorg och tyngda känslor i livet någon gång. Att inte känna sig fylld av glädje och värme i vardagen får oss att känna sig mer eller mindre meningslösa många gånger.
Jag själv ligger ensam här i mörkret efter ett 5 år långt förhållande som plötsligt tagit slut. Men i detta skede är det ytterst viktigt att veta att det är en stor del av livsutvecklingen som tar ett kliv framåt.

Jag vill ägna denna tråd till alla som inte känner sig på topp i dag. Det är okej att må dåligt!
Var kreativ och tänk på vad du kan uppleva bara du vågar ge dig ut i denna förmånsfulla värld.

För att skapa ett syfte med denna tråd vill jag gärna att ni skriver ner saker som tynger er. Det kan handla om vad som helst, stort som litet! Reflektion och gemenskap bygger ett insiktsfullt liv.. Och kom ihåg att du är en viktig del av denna värld.

Varma hälsningar
Jonas


3 svar

FoxyCleo +1
Jag har stora sömnproblem så det är svårt att gå upp på morgonen eftersom jag tänker för mycket och har sömnbrist. Misstänker hypotyreos (som jag tänkt det är i 3 år)
Merida +1
Har allt för mycket som tynger mig just nu... Har en tung period framför mig nu... Har hjärtklappning, svårt att andas och sover riktigt dåligt...
Merida +1
Har allt för mycket som tynger mig just nu... Har en tung period framför mig nu... Har hjärtklappning, svårt att andas och sover riktigt dåligt...