Distansförhållande utan etikett

EvelinaNath +1
Nu har jag träffat han ifrån norrköping sedan oktober och vi hade ett litet break på 5 veckor där vi pratade lite men vi träffades inte. När vi väl träffades igen så var allting perfekt verkligen. Jag har träffat hans dotter många gånger nu och även fått höra att hans dotter pratar mycket om mig. Och jag har även träffat mamman till dottern. Och hon säger att hon tycker om mig jätte mycket. För 2 veckor sedan sade han till mig för första gången att han tycker väldigt mycket om mig. Och han sa att allting känns så himla bra med mig och att han alltid har så lätt att vara med mig.

Förra helgen var tanken att han och hans kompisar skulle komma och festa i uppsala. Men under lördagen så hoppar alla killar av. Och det slutar med att han kommer själv. Och vi får en grym kväll ihop. Och mina vänner sa att det märks att han tycker om mig. Han pratade om hur bra jag var och han berörde mig varje gång han gick förbi mig. Och han kysste mig och höll om mig hela kvällen. Sen åkte vi hem och hade det super mysigt. Dagen efter spelade jag match som han kollade på och sedan åkte vi till norrköping där han också hade match.

Vi pratar inte varje dag vi skriver nästan alltid varje dag. Men för en gång skull så känner jag mig väldigt lugn trots det. Det känns som detta kommer sluta bra ! Jag vågar för första gången på länge säga att jag är kär!

0 svar