Distansförhållande nittonde gången

125341 +1
Jag är först och främst dålig på att skriva och gör det från en mobil också men hoppas ni förstår allt :)
Jag har träffat en underbar kille som tyvärr bor över 6 timmar ifrån mig. Jag älskar honom och saknar honom varje dag. Vi har pratat förrut om att han ville flytta till mig, även om jag skulle göra detsamma till honom direkt..

Men det är som det är just nu och det är ju ett distansförhållande. Han jobbar mycket, han är ute på mycket och är med vänner, när jag pratar med honom så är han jämnt trött. Jag är tvärtemot honom och har ångest så jag håller mig helst i bakgrunden.

Jag känner mig inte viktig för honom helt enkelt, jag gråter mycket och ärligt så förväntar jag mig att han ska göra slut vilken dag som helst.
Han var hos mig 2 veckor sedan och helt plötsligt så har han ändrat sig om oss. Jag kanske flyttar till dig om några år, sedan sa han att han inte vet än hur allt blir.. Från att vara helt säker på att han ville flytta ihop.

Trots allt vi bor så långt ifrån varandra, jag skulle så vilja bara prata med honom en gång i veckan iallafall. Själv vet jag inte om jag kan ringa honom, han är trött för det mesta eller full efter varit ute. Smsar gör vi varje dag men kan det här verkligen vara bra med bara sms i 2-3 månader, ett samtal varje 2 veckor ungefär och sen träffas en vecka osv.. Är det jag som överreagerar? Ska man verkligen må så här hemskt när man är kär? Berätta för honom jag vet, jag måste det. Jag är bara så rädd att vara för behövande eller göra honom deppig eller rädd för att han tröttnat på mig.
Jag behöver verkligen råd och tips av er

3 svar

Verroa +1
tja, du kan gärna skriva på kik . veronicapham, då jag också är i ett distansförhållande på 3 timmar. Jag i göteborg och han i skåne
Merida +1
Jag hade avslutat det. Om någon av er skulle flytta, ni får barn, förhållandet spricker (45% risk) så är den personen som flyttade faktiskt strandad i en stad som hen inte vill bo i. Utan vänner och utan familj.

Nä, avsluta det. Dra av plåstret snabbt så gör det mindre ont.
mel +1
Hey girl min bor 8 timmar ifrån mig.
Va i din situation för inte så längesen & tro mig när jag säger till dig att de blir bättre, SÅ BLIR DET DE!
Jag grät och va super ledsen hela tiden slutade lita på honom, han hade nt tid för mig. Vi snackade inte dagligen i telefon, de gör vi inte nu heller. 1 gång per 3 veckor är det säkert. Men vi skriver dagligen & vi är lika kära. Vi har gjort slut några gånger men har gått tillbaka till honom då han bett mig om chanser. De här va sista chansen & då ändrade han på sig och började visa mycket mer

Tycker du ska tala om för grabben va du känner och va du vill ni ska göra. De kommer bli bättre ja lovar. Fuck alla ni som säger att distans inte håller. Boo, om du vill att de ska hålla & om du verkligen älskar honom. Kriga tills du får han i dina händer livet ut.
Xx