Efter tredje dejten, är han intresserad?

Intaning +1
Tredje dejten och tredje dagen idag,men ingen har hört av sig. Det började med en promenad. Sedan fikade vi som en andra dejt. Nu tredje var vi hemma hos honom. Han köpte mat, vi fikade å drack kaffe. Han ville se film. Vi hade det väldigt trevligt.

Efter några timmar då vi hade sett en film, avsnitt av serier och snackat tog killen initiativ till att börja hångla. Jag blev såklart chockad. För i början trodde jag inte ens att han skulle våga då vi satt långt ifrån varandra men under kvällen kom närmare.

Vi hånglade lite och han smekte. Då jag inte vill ha sex ännu tog jag bort huvudet. Efter ett tag började han igen. Visst okej tänkte jag hångla å mysa är ju helt okej men inte gå steget längre. Men det kändes som han kunde ha gått hela vägen, ha sex alltså. Då under sista timmen innan jag skulle gå pussades vi å myste bara.

Det blev lite akward men han skjutsade så fint hem mig. Ingen hejdå puss, kram eller vi ses igen. Och idag har varken han eller jag skrivit.

Så hur tänker killar? Vad får ni andra för uppfattning av detta dejtande? Enligt mig själv att han bara vill ha lite sex sen dumpa. Det har alltid varit han som hört av sig efter de första två dejterna och han som skrivit å frågat ofta till mig.

Hjälp mig bli klarare i huvudet tack. Om jag ska skriva till han eller glömma det bara då jag inte är intresserad av att bara ha sex.

27 svar

mamacitaa +1
Det är omöjligt att svara på hur killar tänker, alla tänker olika precis som med tjejer. Det låter som att han blev besviken att ni inte hade sex. Hör av dig och fråga om han är intresserad av att ses igen. Det kan ju inte bara vara han som tar initiativet om du själv är intresserad.
112429 +1
Håller med ovan. Hade jag varit dig hade jag varit rak på sak; sagt att det kändes lite akward sist för att du ville vänta med sexet men att du är gillar honom och vill gärna ses mer, och undrar om han känner detsamma. Rakt och ärligt, dessutom får du svar. Förstår inte varför folk är så rädda för att bara vara ärliga och säga vad de känner.
121417 +1
jag håller med mlillo. Det kan vara supersvårt att säga vad man tänker och känner. Men just do it. Smsa honom och skriv det första du kommer att tänka på. Spontant blir i alla fall av egen erfarenhet alltid bäst. Sen trycker du på skicka, lägger bort telefonen och typ går ut på en långpromenad eller spring (eller gå till gymmet?).

Allt för att distrahera dig från att inte sitta och stirra på telefonen och vänta på svar. Så skriv bara. Det är bättre än att gå runt och undra om det gick bra eller inte (fast jag är precis som du så det är verkligen lättare att säga än att göra men sen tänker jag att "Äsch vafan!" och skickar).

Kbk!
Intaning +1
Ja möjligen att han kändes sig dissad av mig men ändå vill jag inte ligga med någon jag träffat 3 gånger bara. Kanske ska skriva å fråga hur läget är ochom han vill ses igen. Om han svarar då vet jag att han vill ses men inte om han bara är ute efter en sak...
Hurrdurr +1
Ja, killar är som alla vet helt annorlunda kvinnor när det kommer till att tänka. Eftersom jag är kille så kan bara jag och ingen brud på forumet svara på detta.
Jag tänker: han låter som antingen en douche eller en väääldigt oerfaren kille. "netflix & chill" på tredje dejten, vilken gröngöling.. Hitta någon som är lote socialt kompetent istället.
Intaning +1
Till @Hurrdurr
Tänker du att han låter som han bara är ute efter sex?
Hurrdurr +1
Till @Intaning
Precis så jag tänker. Jag tycker inte att det riktigt verkar som att ni kan kommunicera så bra, inte på ett naturligt sätt i alla fall. Då hade ni aldrig haft detta problemet. Inga av de som jag haft något långvarit med har börjat på det sättet som du beskriver. Däremot finns det väl ett par ligg som börjat just så.
Han hade kanske inte de intentionerna när ni träffades första gången, men jag tycker att det verkar så nu.
Intaning +1
Till @Hurrdurr
Du menar han hade syfte att inte ha sex men sedan ändrade sig att bara ha syfte att ligga med mig?
mamacitaa +1
Såg att du skapat exakt samma tråd på fb och tro mig du kommer inte få bättre svar där. Hör av dig bara, det är endast han som kan svara vad han är ute efter.
Intaning +1
Till @mamacitaa
Jag vet, vill bara se vad svaren blir på de olika sidorna. Vet att på fb är de mer hårdare i sina svar. Lite kul att jämföra ;)
Intaning +1
Till @mamacitaa
Jag vet, vill bara se vad svaren blir på de olika sidorna. Vet att på fb är de mer hårdare i sina svar. Lite kul att jämföra ;)
Hurrdurr +1
Till @Intaning
Nej, jag menar att det KAN ha varit så. Det är dock bara spekulationer.
121417 +1
Har du hört av dig till honom?
Mammik +1
Svårt att veta hur han tänker.. men det jag tror är att han antingen var bara ute efter sex eller att han skämdes...
Jag tycker att du ska höra av dig om du ändå är intresserad av att gå längre med honom (förhållande) och gör exakt som du gör :) att inte ha sex. För han har ju visat att han kan ha det när som helst.. så får du se hur han reagerar. Var dock försiktig.. vissa killar kan verkligen vara psykade pch gå all in och dejta ett bra tag bara för att få ligg
Intaning +1
Till @tomcollins
Nä inte än ;) Men snart tänkte vänta lite till på den otroliga spännaningen
Intaning +1
Till @Mammik
Ska messa han å se vad som händer :)
Intaning +1
Fick svar men sen dissade han mig ;( Why?
112429 +1
Till @Intaning
Hur dissade han dig? Esh gå vidare bara, han var väl ändå inget o ha o ni hann uy inte bygga upp något.
Mammik +1
Till @Intaning
Han var antaglingen ute efter sex. Så skit i han och ta dig vidare :)
ClarkGable +1
Kommunicera med honom?

Det är inte svårt. Man öppnar munnen och frågar.