en kille på mitt jobb

Selbi +1
Det känns som att jag alltid startar kärlekstrådar, men nu är det dags för en igen...
Det är så att jag mot all min vilja och önskan i världen har fått upp ett visst intresse för en ny kille på mitt jobb.
Jag har nyligen kommit ur ett jobbigt förhållande (i vintras) och hatar att erkänna för mig själv att jag har känslor/intresse för någon. Det tar emot nu till och med. Men börjar inse att en crush finns där.

Direkt när han kom till mitt jobb så tänkte jag att han absolut inte är min typ, ser lite arrogant ut och alldeles för utseendefixerad för mig (trodde jag).

Sen dess har det ändrats helt, vi har bara pratat några gånger men jag hör direkt att han är så otroligt mogen, snäll och vänlig. Inte alls som vissa killar kan vara som bara spelar macho och drar skämt på andras bekostnad.

Jag är en ganska blyg person på mitt jobb (inte annars) och har därför lite svårt att ta första stegen. Hittills är det bara han som har pratat med mig först. Men han har gett mig komplimanger i mitt arbete och det har lite känts som att han "hittar ursäkter" till att prata med mig, har inte märkt att han gör så med alla andra trots att han ändå är social av sig.

Jag vet inte riktigt vad jag göra, mina tankar går tillbaka till den här killen hela tiden. Jag tror att han inte för fem öre kan tänka sig att jag är intresserad då jag ser ganska svår och upptagen ut på jobbet. Vad ska jag göra??

Hur hade ni "närmat" er? Och speciellt ni lite blygare tjejer?

Han finns på Facebook men det känns skumt att adda honom där, har inte sett att han har andra kollegor än (han är ny) och är rädd att han tar upp det på jobbet, eller att det ändå inte leder till nästa steg.

3 svar

tomcollins +1
Föreslå en aw! Det är förhoppningsvis mer avslappnat.

Annars brukar inte folk rekommendera att ragga på kollegor :$
kiko +1
Hade inte heller rekommenderat det men who cares, kanske blir en härlig sommarromans eller din kärlek. Go for it och kör på AW först som ovan nämner!
Merida +1
Kollegor är no-no. Men adda på fb. Någonmåste ju vara först.