Erfarenheter av happypancake?

Wishing +1
Någon som haft någon (bra) erfarenheter av happypancake för att träffa nya människor? Är det mest för ragg eller kan man få vänner där?
Känns som om jag får besökare men få skriver till mig. De som gör det slutar svara efter typ ett mejl.
Är det sant att många tjejer får typ 30 mejl om dagen på den sidan?

14 svar

Merida +1
30 mail var nog att ta i. De tjejerna som inte visar sig själv på ett sanningsenligt sätt får nog många mail. Men om man är "normal" kan man nog vänta sig 10 om dagen i början iaf! :) Sen tacklar det av!

Jag själv har bara positiva erfarenheter! :) Däremot kan det vara lite jobbigt att killen oftast har "mamma pappa barn" i sikte och redan har bestämt sig för att gilla en! :/ Konstig känsla!
justdentina +1
Inte sant om man inte har värsta utmanande bilden. Men jag var medlem i knappt ett år och träffade min nuvarande pojkvän där :)
Jag har bara bra erfarenheter, det är gratis och man kan matcha med vart man bor, intresse, ålder etc med andra killar.
Jag gjorde det och skickade ut lite diverse mejl till de som jag tyckte passade mig bäst och så fick jag lite svar men fastnade för min pojk som jag nu är tillsammans med sen i april :)

Du får skriva lite själv! Man får inte allt serverat. Min kompis sa en gång "att nätdejta är som att handla, du tar det du vill ha". Skriv till några snyggingar och säg att de verkar intressanta och sen hur läget är. Inga konstigheter!
Wishing +1
Fint att ni har fina erfarenheter!
10 mejl är ändå mer än jag fått och de jag har fått från är typ 10-20 år äldre än mig.
Jag vet att jag borde skriva lite mejl själv men är sjukligt rädd för att bli avvisad. Om jag får ett första mejl så känns det ju iaf som en viss grad av intresse där...
Merida +1
Äsch, tjejer svarar inte ens på mail. Killar skickar standardutformade mail till alla tjejer. Vissa är mer specifika i sina val. :) Så, de där mailen ska man inte hänga upp sig på! :) Sen beror det lite på var man bor med... Bor man i Stockholm så ser jag nog det som om kvinnor där får mer mail än någon som bor i tex Skellefteå! :)

Och vad skulle hända om man blev avvisad....? Jag har skickat massor som jag inte fått svar på! :) De kan ha börjat dejta någon mer seriöst... Deras mamma kan ha dött eller va fasen som helst! :O
Amandie +1
Fick nog säkert 25-30 mail om dagen där när jag var aktiv
Wishing +1
Merida: Jo det är ju dumt att ta åt sig över att ingen svarar. Det gick verkligen upp för mig att det inte var hälsosamt att ta åt sig så mycket. Därför avslutade jag kontot för att jag kände att jag måste arbeta på mig själv innan jag kan vara på en sida igen.

Amandie: Vad tror du gjorde att du fick så många? typ utseende, att du skrev en bra profil, eller att du liksom var på sidan för ett förhållande el. nåt annat? Liksom där man fyller i vad man är på sidan för så klickade jag för vänskap, vilket jag trodde var lugnt med tanke på att majoriteten av killarnas profiler jag var inne på också hade vänskap ifyllt, men kanske det spelade större roll än vad jag trodde?
Merida +1
De flesta är ute efter seriösa förhållanden eller bara ligga. Väldigt få som letar vänner... Det får dig att framstå som velig... Eller att du inte har tillräckligt stor umgängeskrets att killen kan bli flickvänsfri någon/några dagar i månaden...

Nätdejting är SVÅRT! :O
Amandie +1
Hade 3-4 bilder och skrev en halvrolig presentation. Men sen beror det ju på hur aktiv man själv är. Tror jag skrev sökte vän för att slippa pressen om det skulle bli en friendzoonad kille. Det var nog inte 25-30 NYA killar som skrev varje dag. Allt beror ju på hur aktiv man själv är och hur frammåt man är när man skriver om man lämnar utrymmer för att dem ska svara osv.

Men killar är ju väldigt överrepresenterade så man blir ju dränkt i brev och man orkar/hinner inte vara alla vilket många tar personligt. Men man känner ju rätt snabbt själv om det är någon man tycker verkar intressant annars går man bara vidare efter 2-3 mail med personen.
Merida +1
Precis! :) Man får bemöta andra så som man själv vill bli bemött! :)
mjaoooo +1
Är folket där serriösa? Är en kille som skriver till mig rätt mycket han skrev nyss:
''väldigt svag för din look..du har den där söta lite oskyldiga looken..ja gillar sådana tjejer...men jag vill att du ska vilja...känns ju dumt o bara skriva om du inte vill prata:)..men ja hade inte skrivit till dig om ja inte vill prata mer med dig...det är ok om du inte vill...men vill att du ska veta att jag vill..känns bäst o va rak och ärlig liksom...du är min typ av tjej..me like:)''
Ska man ta de serriöst eller är de något han skriver till flera stycken tjejer för att få napp?
Sockertroll +1
Jag träffa min sambo där och idag firar vi ett år, så jag kan rekommendera HP :)
När jag va medlem så fick jag ganska många mail och en del oseriösa men jag dejta några och har fortfarande kontakt med en av dem :)
Att de slutar svara kan ju bero på många olika saker. Men något som en kille sa, vi detta lite grann och han berätta att han tröttnar på tjejen om man bara skriver och skriver utan att ses, kan ju vara så för dig? Man vill ju till slut träffa personen för att veta om kemin är rätt.
dejtingkollen +1
Mer info och användarbetyg av Happy Pancake finns här: dejtingkollen.se/dejtingsidor-och-appar/…
dejtingkollen +1
Till @Wishing
Tror det varierar väldigt, men lejonparten är nog ändå där för att träffa någon på lång sikt. Sedan är ju nätdejting vad det är... folk är lite avtrubbade och många är endast aktiva stötvis. Här hittar du användarnas betyg av Happy Pancake (och andra dejtingtjänster):
dejtingkollen.se/dejtingsidor-och-appar/…

Lycka till!
Flippflipp +1
Jag tycker iallafall att sidan är helt värdelös.