Fallit för en kille som ska flytta!

tess_91 +1
Hej! Typiskt mig att återigen drabbas av problematisk kärlek...

För ett tag sedan träffade jag en kille på en fest som jag bara föll sådär direkt för. På mitt initiativ inledde vi en kontakt och har hunnit vara på två dejter och en fest. Inget direkt fysiskt har hänt, men ja har ändå fått känslan av att han uppskattar mig och är seriös som person. Och jag, ja jag är redan dökär....

Allt vore ju härligt om det inte vore för den lilla detaljen att han nu i helgen flyttar utomlands i drygt ETT HALVÅR!!!!!

Vi har haft så lite med varandra att göra än så länge, så det känns inte alls självklart eller naturligt att hålla kontakten medan han är borta (det är inte heller något vi sagt att vi ska göra).

Tilläggas bör även att han inte är den som älskar att kommunicera bara för kommunicerandes skull, han är en rätt fåordig och väldigt "logiskt tänkande" person. Pratar när det finns anledning, helt enkelt. (Helt annan sak när man väl ses)

Jag kan inte sluta tänka på honom. Herregud. Vad gör jag nu?!

17 svar

mamacitaa +1
Ett halvår är väl inte speciellt mycket, skllnad om det var för alltid. Fortsätt ha kontakt och ses när han kommer hem igen :)
tess_91 +1
Till @mamacitaa
Vet att ett halvår inte är speciellt mkt om man har kontakt. Men just det här att han är lite svår att kommunicera med... (När man chattar/smsar) det gör det jobbigare. Jag har fått ta nästan alla initiativ. Sedan när vi ses verkar han ha lika kul som jag! Men känns som att han tycker det är onödigt att höras utan anledning (dvs om man inte ska styra upp en träff eller liknande). Så hur håller jag smidigt kontakten igång? Utan att det ska kännas påträngande eller som att jag vill "kontrollera" vad han gör när han är borta?
123383 +1
Detta hände mig med en kille jag dejtade bara det att han för alltid flyttade till USA :( det är bara att vänja sig finns inget mycket att göra
Mliillo +1
Du har fått ta initiativ de flesta gånger o nu ska han flytta? Känns inte direkt lovande o ni har väl inte pratat sålänge. Ska det funka någorlunda måste båda lägga ner tid o inte bara du.
tess_91 +1
Till @Nasha12
Vad hände? Höll ni kontakten? Försökte ni upprätthålla något? Hur länge/mycket hade ni träffats innan han flyttade? :/

Mitt ex flyttade tillbaka till Norge (han var därifrån), och för mig var det inte ett möjligt alternativ att flytta från Sverige. Så då tog det slut pga att det typ inte fanns något annat alternativ...
tess_91 +1
Till @Mliillo
Ja, jag vet. Jag är absolut inte inställd på att något ska "funka" nu medan han är borta. Vi har inte den kontakten än Jag skulle bara inte vilja tappa honom helt. Finns det minsta chans att det blir något mellan oss när han är tillbaka igen, så vill jag inte förlora den möjligheten. Så hur ska jag spela mina kort?

Som jag känner just nu är han en kille värd att kämpa för.....
Mliillo +1
Till @tess_91
Tycker ni ska påbyggnad en vänskap. Har man vänskapen brukar det bli bättre att sedan påbyggnad en relation. Så där skulle jag nog börja!
mamacitaa +1
Till @tess_91
Säg bara som du känner, att du gärna vill fortsätta hålla kontakten medans han är borta men att du fått tagit allt initiativ på kontakt innan vilket får dig att fundera om han ens vill fortsätta prata. Enklaste är att bara fråga istället för att ta massa omvägar!
123383 +1
Till @tess_91
Vi träffades för typ 5 månader sen och dejtade lite till o från. Men han flyttade nyligen vi kommer nog aldrig ses igen har inga planer på att åka till USA :)
58736 +1
Skulle struntat i allt annat än en vanlig vänskap med honom. Onödigt att inleda något mer som kanske bara måste avbrytas så man blir besviken. Skulle vara vän, vänta ut och se vad som händer när han kommer hem igen.
Eller kanske inte "vänta ut", det är ju tråkigt. Men se vad som händer när han är hemma igen iaf
tess_91 +1
Till @Beavy
Jag håller med dig, frågan är bara hur jag lyckas upprätthålla en vänskapsrelation? Med tanke på hans fåordighet i kombination med hur kort tid han och jag har haft kontakt och setts... Och är det inte ganska uppenbart att jag gör det i hopp om mer?

Om jag nu bara ska va en vän antar jag att han har många andra vänner han hellre håller kontakten med?

Usch vad svårt. Jag känner mig inte stressad att vi måste höras nu nu nu, men vore verkligen trist att tappa en så fantastiskt fin kille. :(
tess_91 +1
Till @Nasha12
Oj... Hoppas att det känns okej för dig!
tess_91 +1
Till @mamacitaa
Mm, men jag tror att hela situationen får honom att hålla igen lite, eller åtminstone inte pusha på det. Och det kan man ju förstå. Om jag sa nåt sånt som du föreslår, vore inte det som att försöka "kontrollera" och "binda" honom till mig medan han är borta? För egentligen, vad är vitsen med att inleda något nu?

Bästa scenariot vore ju om han kan figurera lite i periferin i mitt liv framöver (och jag i hans) och att vi båda är sugna på att ta vid om ett halvår där vi slutade nu. Men just nu känns det väldigt avlägset och osannolikt och jag har ingen aning om hur jag ska kunna upprätthålla en spänning mellan oss när han helt säkert kommer ha andra grymma tjejer i flockar omkring sig. Han är en sån man faller för, och snart är jag glömd :'(
tess_91 +1
Till @Mliillo
Mm, har du tips på hur vi håller en vänskapsnivå medan han är borta? Och det spelar ingen roll att vi har varit på så typiska dejter nu innan (hånglat lite på en, annars inget fysiskt, men intentionen med att dejta är väl ändå rätt uppenbar). Kan vi gå från dejtstadiet till vänskap på distans? Jag känner mig förvirrad och vet liksom inte hur :/

(Men håller med dig om att en vänskaplig nivå är det enda aktuella i nuläget)
mamacitaa +1
Till @tess_91
Men om han är en sådan kille som glömmer en så pass lätt är han ju ändå inget att ha. Tycker inte det framstår som att man vill kontrollera om man visar intresse att hålla kontakten vid liv. Ni behöver inte prata varje dag hela tiden. Säg bara som det är, att du gillar honom och att du skulle vilja hålla kontakt då och då medans han är borta eller om han är intresserad av att ta upp kontakten när han är tillbaka.
123383 +1
Till @tess_91
Nu är det okej har gråtit ut liksom och gått vidare :) sedan kanske men ses i framtiden och det kan bli något men just nu har båda utbildning att tänka på
Mliillo +1
Till @tess_91
Var bara er själva o låt det flytta på. Det ska inte vara något ansträngande o lev era liv som vanligt. Jag hade gjort så o fortsatt dejta andra.