Finns det tjejer som är 18+ och oskuld ?

Latina19 +1
Själv är 19 och är oskuld är stolt och skäms inte. för vill vänta på att den rätte kommer, alla är olika på hur vi tänker och känner så Darför undrar jag hur ni tänker , så kan ni dela med er :)

6 svar

mamacitaa +1
Var oskuld fram tills 18, av samma anledning som dig. Ville inte ligga med vem som helst utan med någon jag kände mig trygg med. Dock skulle jag inte påstå att jag kände mig stolt, tycker inte det är något speciellt att vara stolt över. Det är inte direkt svårt att hålla sig oskuld, det är ju ett medvetet val jag gjorde. Men det är min åsikt. Konstigt tycker jag verkligen inte att det är, det ska alltid vara upp till var och en om och när man vill ligga :)
kiko +1
Bra tänk! Alltså att du inte skäms utan väntar tills det känns bra. Jag var 18 när jag förlorade min med dåvarande killen.
Dock älskar jag sex idag o har det med vem jag vill. Alla får göra vad de vill sålänge man mår bra av det :)
Hurrdurr +1
Ja, det samexisterar ett par religiösa fanatiker med dig.
bejs94 +1
Förlorade oskulden när jag var 21 år. Mycket beroende på att jag legat på sjukhus mycket under det senaste 6 åren så kärleken har inte direkt varit någon priotering och inte lätt att hitta en kille när man spenderar den mesta tiden på sjukhus ;) och ville som sagt inte ha sex innan jag hade ett seriöst förhållande.
Hade inte räknat med att hitta en seriös pojkvän nu heller men det stämmer rätt så bra när man minst annar det så dyker dem upp och nu har vi varit tsm i snart 8 månader.
Solvindvatten +1
Jag är snart 20. Jag är oskuld. :/ Jag är horny all the time hahaha men tror jag ska vänta på någon som jag verkligen tycker om.
58736 +1
Man gör vad som känns rätt i stunden. Jag ångrar inte när jag hade sex första gången, varför skulle jag - om det faktiskt kändes som rätt sak att göra just då? Man ska ju aldrig göra något man inte vill - oavsett om man ser det som en trivial grej eller en allvarlig. Man kan alltid kolla tillbaka och tänka att "om jag inte hade gjort så... Blablabla" - men gjort är gjort och man lärde sig säkert något av det också :)

Det är också en så individuell grej att det inte finns något rätt eller fel - så länge man själv väljer. Vill man vänta gör man det, vill man inte så kör man.
Man tror ju ofta att den första kärleken skulle hålla för alltid - vilket den sällan gör :P men det var rätt just då.