Fler med pojkvän i fängelse? andra gången

madmongo +1
Hej.
Jag börjar med ett stort snälla..(!) jag undanber mig alla elaka kommentarer om varför jag är dum som stannar och att han bara borde få sitt straff...
Jag kommer inte gå in på några detaljer, men min pojkvän har nu i 7 månader suttit i fängelse.. Jag känner mig tom, samtidigt som jag är fylld av hans kärlek. Känner mig så fruktansvärt ensam i vardagen och det känns som att jag inte lever trots att jag lever i det "fria". Jag har alltid varit en positiv tjej med höga ambitioner men det är som att lusten gått ur mig och det skrämmer mig :/

Jag undrar om det finns någon där ute som delar min situation och som kanske vill ventilera sig lite? Vet inte vart jag ska vända mig och det känns så otroligt ensamt mitt upp i denna "skam" som man jämt ljuger om pga alla dömande människor i ens omgivning.

2 svar

mamacitaa +1
Skulle vara lättare att leva sig in i sitsen om man vet vad han sitter för. Stor skillnad på ex ringa narkotika och våldtäckt. Brott är ett brott men vissa är lättare att acceptera än andra.
kiko +1
Håller med ovan. Sen har du svaret framför dig, du säger att i princip lever för någon annan och inte lever DITT liv - där har du svaret på vad du bör göra. Dömande människor kommer man inte ifrån men samtidigt kan jag förstå om det är ett allvarligt brott. Dessutom att du inte är dig själv märker nog andra i din omgivning och därför är de antagligen rädda om dig. Har man glömt bort sig själv så lever man inte i en sund relation, så är det bara och du bör fundera över om du verkligen vill leva såhär.