Förälskad i gift man - hjälp

108042 +1
Jag har haft en relation med en gift man i ca 2 år nu. Han har en fru och ett barn. Både jag och han är förälskade i varandra men jag klarar inte av detta längre. klarar inte av tanken att han har en annan kvinna där hemma eller att de ens har någonting intimt med varandra. Jag blir galen och arg.

Jag har ingen rätt alls att känna såhär och jag har försökt ett flertal gånger att avsluta kontakten men han kommer alltid tillbaka med sina sms hit och dit och så är vi tillbaka på samma ruta igen, vi kan liksom inte lämna varandra.

Men nu är det nog och jag behöver hjälp HUR ska jag göra detta? jag är förkrossad och sårad för att han har ljugit om att lämna pga han inte har varit lycklig (ej pga mig detta var redan innan till och med vi träffades) men han vågar inte och skyller på att han måste stanna för dotterns skull.

Nu måste jag visa att han inte kan ha både kakan och äta upp den och jag behöver er stöd tjejer och killar...peppa mig och motivera mig för jag behöver styrka från andra också.

8 svar

bejs94 +1
Varför skapa en tråd och sen avregistrera direkt...
Merida +1
Du ställer ett ultimatum. Men, jag skulle inte rekommendera dig att inleda en relation med en person som har barn. Så bästa vore att bara avsluta allt.
Merida +1
Och jag hade också stannat för barnets skull. Fy fan för att vara ett skilsmässobarn!!
kiko +1
Fy fan skulle aldrig ge dig något råd mer än att avsluta det. Karma säger jag bara. Och större karma till mannen...bli inte förvånad om samma sak skulle hända dig för du har lila mycket ansvar i detta som mannen.
kiko +1
Eller hur, snacka om att barnet kommer hata Ts när hon får reda på allt..
mamacitaa +1
Skämskudden åkte verkligen fram. Hoppas du själv skäms som inleder en reation med en gift man som dessutom har barn. Usch.
Havin +1
Har goda råd hur du kan få honom skiljas eller avsluta förhållandet,skriv till mig meddelandet
Snikki +1
Han ljuger för sin fru och bedrar henne och han gör likadant med dig. Han är inte värd din tid.
Blockera honom i mobilen och gå vidare, något annat råd finns ej.