Föreslå ny träff?

tuffluv +1
I helgen träffade jag en helt underbar kille, vi har pratat i flera veckor och sågs igår, sov över och det kändes rätt. Problemet är väl att han innan vi träffades sa att han inte ville ha förhållande pga han vill kunna ta jobb i andra städer osv utan att känna sig bunden (han vill byta jobb). Vi började prata om detta i helgen och han sa att han inte visste vad han tänkte när han sa det då vi inte känner varandra.

Men han sa att han vill kunna ta jobb i andra städer som innan. Nu vet jag inte vart vi står eller vad han känner men han betedde sig väldigt mysigt och jag märkte att han ville ha min närhet hela tiden. Han hörde av sig per sms direkt efter vi skiljts åt o vi småpratade lite under kvällen men inget mer. Vad är nästa steg? Vill inte sätta honom i en jobbig sits då han faktiskt varit tydlig från början med hur han vill ha det men vill verkligen träffas igen.. Hjälp!

2 svar

Merida +1
Wing it! Vem säger att du inte kan följa efter honom sen? :) Om det skulle bli seriöst menar jag.
Sammy6t +1
Tänk inte för mycket på vad som kommer "sen". Ta en dag i taget och ta saker som de kommer. Jag träffade min kille på nätet och hade inga planer på att byta stad eller livsstil överhuvudtaget. Sen sågs vi i verkligheten. Men inte visste jag att jag 8 månader senare skulle flytta 30 mil för kärleken. Just sayin! :D