Förvirrad as hell

Intaning +1
Vi har träffats i snart ett halvår jag och killen. I början var det bra vilket det är ännu men jag känner mig mer och mer förvirrad med mina känslor. Den här veckan har jag gråtit typ 3 gånger och förra typ 5. Kanske är det för p-pillrena jag är så känslig. Men det känns knäppt att skylla på dem...

Jag vet inte om jag är kär "kär" i den här killen, eller om jag bara är kär i kärleken. Jag trivs i hans sällskap men ibland känns det som vi ses bara för sex sen inget mer. Jag har själv förr gett mig in med killar där jag givit sex för jag trodde att de ville ha mer av mig då, typ kärlek för det var vad jag verkligen ville ha. Därför ger jag sex till den här killen och därefter får en jobbig känsla i kroppen där jag är tillbaka i samma beteende som förr... Tro mig vi ses inte bara och har sex men i min hjärna känns det som det är det som är syftet med vårt såkallade "förhållande"

Jag blir ledsen när han inte svarar mig på ett dygn, det är då jag börjar nojja. Kanske har jag för lite att tänka på. Men om jag hade haft mer att tänka på tror jag situationen hade vart detsamma där jag inte vet vad jag känner längre :(

Jag ville bara ha en pojkvän och känna mig lycklig och inte tänka och analysera precis allt! :( Han är min första "kille"

7 svar

kiko +1
Du säger att du vill ha hans uppmärksamhet, att han knappt svarar, lägger "skuld" på honom men samtidigt vet du själv inte vad du vill.
Ni borde verkligen prata med varandra. Förstår inte varför folk inte kommunicerar idag. Berätta, prata, fråga vart han står. Kanske ska ni vara ifrån varann ett tag o kanske behöver du bygga upp ditt liv först?
Intaning +1
Till @kiko
När jag ser att han har blivit vän med två tejer på FB men fortfarande inte svarat mitt meddelandet, inte heller läst det ens. Nojjar jag då å lägger skuld på honom?
kiko +1
Till @Intaning
Vad vill du ha för svar? Du gör en tråd, får svar men kommer med info som jag eller nån här ens vet något om. Du vet ju själv inte vad du vill?
Har inte skrivit något annat än utifrån tråden du gjort. Andra detaljer har jag ingen aning om.
Pratt med honom istället.
kiko +1
Och du har egentligen svarat på din fråga själv. Du vill bara ha en pojkvän bara för att, klagar på vad han gör fast du inte ens vet om du vill vara med honom. Som det låter borde ni kanske gå skilda vägar för han lägger inte ner tiden på dig och du vill bara ha honom för o ha nån.
Din tråd är lite förvirrande för du vet inte om du e kär i honom sen klagar på felen han gör. Vet inte riktigt vad du vill ha hjälp med?
Intaning +1
Till @kiko
Vill ventilera mina tankar
mamacitaa +1
Till @Intaning
Har du pratat med honom? Låter mer rimligt att han ger dig svar på dina frågor än främlingar här. Har tyvärr inga andra råd.
FoxyCleo +1
Tycker du ska sluta ha sex med honom, kolla om han vill vara med dig ändå