Förvirrad tjej? Vad vill han?

EvelinaNath +1
Nu behöver jag eran hjälp!

Jag har nu träffat en kille i 2 månader. Han bor i Norrköping och jag bor i Stockholm. Vi har setts ungefär 15 gånger under dessa 2 månader och vi har snapat varje dag sedan dess. Han har varit hos mig 2 gånger och resten av tiden har jag varit hos honom. Det beror på att jag har bil och kan åka till honom i veckorna lättare än han kan åka till mig. I lördags var han ute med sitt jobb och sedan på lördag morgon frågade han om jag ville komma till honom.

Eftersom jag ändå var klarvaken efter att vi hade skrivit så åkte jag till honom. Han har även en dotter som jag har träffat en gång tidigare och i söndags så åkte vi och hämtade henne hos hennes mormor och morfar. Han har sagt att jag får inte ta illa upp om han kanske inte visar så mycket framför sin dotter. Men i söndags så satt vi i soffan och han höll om mig framför henne och var jätte gullig. Igår när jag skulle åka hem så pussade han mig hejdå och sa att vi får se när vi ses nästa gång.

Sedan ringde han mig efter 10 min och jag svarar typ nej vad har jag nu glömt. Han svarade bara nej ingenting ville bara prata. Sedan senare på dagen så skriver han sms om att han skäms över lördagen att han blev så full på firmafesten att han blev nästan rädd för sig själv och berättade att han inte mådde bra. Och då skrev han att han ville hitta den där tjejen som han tycker är värt att sluta festa så mycket för och då frågade jag hur den tjejen skulle vara och då skrev han : Som en annan, men mest att han ska känna att han hellre är hemma med henne och inte vill festa så mycket. Då frågade jag om han trodde att jag kunde vara den tjejen eller om det var någon annan han syftade på. Då sa han det finns absolut där. Men jag vill inte rusa in i något utan ta det lugnt och inte höra massa tjafs och sånt. Då frågade jag bara om han tyckte att jag varit så och då skrev han nej nej men vill bara vara tydlig.

Och nu undrar jag vad vill han med mig? Tycker han om mig eller är jag helt ute och cyklar?

8 svar

Merida +1
Han leker med dig. Han försökte ju göra slut men sa aldrig det rakt ut. Sådär fegt som de flesta försöker göra slut.
Tottin +1
Till @Merida

Varför skulle han umgås med henne framför sin dotter, ringa henne så fort hon åkt osv om han vill göra slut? Snarare borde han väl backa och höra av sig mindre osv om han vill göra slut men inte vågar.
Merida +1
Till @Tottin
Varför skulle han börja prata om en framtidsdröm som om ts inte fanns eller passade in där?

FYI så finns det många som visar upp sina nya flickvänner för barnen långt innan det blivit seriöst. Lite för att nyttja barnen som ett ankare för att ha kvar sitt stadiga ligg.
Pumpking +1
Vadå det är väl för fan inga svårigheter att ta sig mellan Norrköping och Stockholm, det går ju tre tåg i timmen och är snabbare än att åka bil.
EvelinaNath +1
Till @Merida
Jag är glad att du hade så fel om detta :)
EvelinaNath +1
Till @Tottin
Tack för din positivitet i detta :) Du hade helt rätt :)
luke_thulin +1
FUCK this shit
luke_thulin +1
Leker hon? Åt helvete med detta