Gammal player som möjligen vuxit upp???

Fnitterfia +1
Träffar en dude på tinder av alla ställen, vi ses en sväng. Klickar asbra trots han är en såkallad Player av de intryck man fått av media. Han är populär och van att få de han typ vill ha. Men han är blyg, och en "förhållandekille" fast han är närmare 30 år och bara haft 1 åriga förhållnden.

Antar att dessa bör ju växa upp någon gång och efter att vi setts några gånger under dagen (hade lite annat inbokat) så valde han att hänga med mig sista dagen innan han reste hem till andra delen landet. Han var snäll, jag spedde på som fan så han verkligen inte skulle "gilla" mig för att jag var en till tjej, utan för att jag är lite speciell och lite manlig i sättet. Fick några kyssar sen så bjöd han hem mig till sin hemstad för att hänga mera.

Spontan som man är så frågade jag genuint att är de verkligen en bra idé och skulle du ens vilja bjuda hem de här skogtrollet typ och de ville han gärna. tog upp de flera gånger.

Sen skrev jag till en gemensam kompis o hon avrådde mig från att lägga tid på honom då han planerade att träffa hennes kompis på kvällen, till mig sa han att han skulle till stugan och säga hejdå till sina föräldrar innan han drog. Dagen efter vi sågs skrev han att det var väldigt kul att träffa mig och han gillade mitt sätt att vara. Skrev att jag tyckte dsm och frågade "om hon var skön, elr ja menar var det trevligt i stugan?" och han totaldissade att jag poängterade det o börja surra om nå jvla väder. hah.

Är inte van såna här knäppgökar men på nåt vis under den här fasaden han hade så var han fin, jag gillar det jag såg då han slappnade av mer.. Men vill INTE va nån i mängden!! Antar att jag bara bör skita i duden men jag vill ju som ge det en ärlig chans och få se, han kanske har släppt dedär playerlivet?

Hur bör jag tänka?

1 svar

Tottin +1
Träffar man någon från tinder får man ju räkna med att denna personen antagligen har flera trådar ute samtidigt, det behöver inte betyda att personen inte är seriös.

Men om han var ute efter något seriöst så tror jag dock inte att han skulle kyssa dig första gången ni träffats? Och sedan bjuda hem dig hem till sig själv. Vill man ha något seriöst så tar de flesta det nog lite långsammare och ses ute ett par gånger innan man ses hemma hos någon. Samt kysser inte på första dejten.

Det är min uppfattning i alla fall. Men en fördel med honom är ju att är han ute efter något seriöst så vet du ju att han har lekt av sig innan :)