Han skickar selfies hela tiden!

tess_91 +1
Hej! Kan någon hjälpa mig att förklara? Jag är lite på g med en kille (inte seriöst, men vi har träffats typ fyra ggr på ett par veckor och kommer förmodligen fortsätta). Vi hörs lite dagligen och grejen är nu att den här killen har börjat skicka en massa selfies till mig. (Nu pratar jag alltså inte dickpicks utan vanliga, oskyldiga bilder utan sexuell underton). Det är inte på snap (jag använder inte det) utan i vanliga sms-konversationen.

1. Vad menar en kille med att skicka typ 4-5 selfies under dagen?
2. Hur besvarar man det? Är det typ KRAV att man måste svara tillbaka med en selfie?
3. Till saken hör att han verkligen är SKITSNYGG och jag är inte i samma "liga". Jag har aldrig varit ett fan av att ta selfies, så ska jag börja göra det tillbaka till honom hela dagarna kommer jag bara konstant att känna mig skitful. Okej, kan skicka någon bild nån gång ibland, men inte hela tiden!


Någon som känner igen beteendet och förstår varför?


PS: Finner i övrigt honom väldigt intressant. ;)

10 svar

119906 +1
antingen så vill han att du skickar tillbaka selfies eller så vill han ba visa "hej jag ät skitsnygg" och söker bekräftelse
kiko +1
Usch hatar sådana självgoda killar med bekräftelsebehov. .varit med om sådana och tror de bara vill ha bekräftelse. Lägger ned sådana kilar direkt för de verkar inte ha så mycket vett i sig, tyvärr..
tess_91 +1
Till @kiko
Jag vet, men han känns VERKLIGEN inte så när man ses. Vi har haft skitkul och han känns väldigt avslappnad och med självdistans då. Därför blir jag så förvirrad av det här. Liksom om jag "måste" svara upp till hans chattande för att inte vara dissig.. suck..

Känns så främmande för mig att hålla på så! Men jag gillar honom.
tess_91 +1
Till @Mammik
Alltså han gör sig inte snygg på bilderna. Men det är lätt för en så snygg kille att vara med på bilder ju. Även om han tar vardagliga bilder eller till och med fulbilder så är han ju fortfarande snygg. Detsamma gäller inte för oss vanliga dödliga och det är inte heller något jag känner behov av att skylta med ;P
BIMightBe +1
låter som han bara vill fiska komplimanger, försök nämna det lite smidigt för honom och se hur han reagerar/vad han säger
kiko +1
Till @tess_91
Fråga; varför skickar du selfies hela tiden? :)
119906 +1
Till @tess_91
Han vet säkert själv att han inte behöver göra sig snygg på bilderna för han vet att han är snygg. Han vill nog bara ha komplimanger. Fråga han varför han bara skickar selfies?
FoxyCleo +1
Visa selfisarna här, vill se han :-D
tess_91 +1
Till @FoxyCleo
haha..
Merida +1
Stort bekräftelsebehov. Pallar du med det så kör.