Han slutade bara svara helt plötsligt.

EvelinaNath +1
Jag träffade en kille på tinder i slutet på mars. Vi skrev jätte mycket med varandra. Sedan frågade han efter min snapchat och vi började snapa varje dag. Han skrev hela tiden hur snygg jag var. Vi blev best friends på snapchat och varje morgon fick jag en godmorgon snap. Efter 3 veckor så åkte jag för och träffa honom. Och jag och han och hans kompis satt och drack och hade trevligt. När vi skulle sova frågade han om jag ville sova med honom och så skedade vi och ja sen hade vi sex.

Dagen efter säger vi hejdå och han skriver att det var jätte trevligt och träffa mig och att han gärna träffas igen. Vi börjar prata i telefon varje dag flera timmar om dagen. Det tar ungefär 1 månad till vi ses igen. Men vi pratar varje dag. Och det är ganska lika om vem av oss som hör av sig. Andra gången vi ses går vi på långpromenad och han bjuder på mat och glass och sedan åker vi ut till en sjö och sedan kör jag hem honom. Jag bor i Märsta och han i Eskilstuna.

Han tävlar också i enduro och jag tränar fotboll därav varför det tog så lång tid innan vi kunde ses. När vi ska säga hejdå så kysser han mig och säger att han hoppas att vi ses snart igen och frågar när flyttar du till Eskilstuna då så jag får ha dig nära. 3 veckor senare så ses vi igen då är jag och kollar på hans tävling. Han är jätte glad över att se mig och han presenterar mig för sina kompisar. En av hans kompisar kallar mig Märsta för han minns inte vad jag heter och då sa M att jag skulle presentera mig som det. H skäms och säger men vad fan har du berättat att jag inte kan hennes namn. Vi pratar en stund och sedan bestämmer vi att vi ska ses dagen efter han bjuder mig på middag och sedan åker vi hem till honom och umgås med hans killkompis H. H säger att M berättat mycket om mig och att han tycker jag verkar vara en bra tjej för M. När jag ska hem kysser M mig hejdå och sedan smsar jag när jag kommer hem och han tackar för dagen.

Sedan dröjer det typ bara 2 veckor. Vi pratar på fredagen om att vi ska ses på söndagen. Och på fredagen när jag ska hem från krogen ringer jag honom. Han låter lite nerstämd och jag frågar vad som hänt och tilllslut säger han att han känner att han verkligen vill berätta för mig. Och det gör han. Jag stöttar honom så gott det går och han tackar verkligen för mitt stöd och säger att han uppskattar att jag finns för honom. På lördag morgon ringer han mig vi pratar en liten stund sedan måste han lägga på. Sedan får jag ett samtal utav honom vid 2 på natten där han verkligen ber att jag ska komma. Efter lite funderingar sätter jag mig i bilen och åker till honom. Vi skulle ju ändå ses på söndagen. Kommer dit vi myser i soffan och sedan somnar vi. På morgonen har vi sex och sedan kollar vi på film duschar och åker och käkar. När vi är på väg hem sen säger han att han måste pka till sina föräldrar men att han verkligen inte vill att jag ska tro stt han inte vill vara med mig. Jag förstår och säger att det är lugnt och sedan säger han: men du kanske kan komma i veckan. Han visste att jag går på semester på onsdagen så vi bestämde att vi skulle prella det. Sedan kysser han mig hejdå. Dagen efter pratar vi som vanligt och jag kollar om vi skulle ses på onsdag. Han säger att han inte vet ännu vilket är ett vanligt svar från honom. Sedan lägger vi på. På tisdagen hördes vi inget varken på snap eller telefon. Men onsdagen ringde jag och blev klickad. Först trodde jag han var upptagen men sen tog jag det som en diss. Jag avvaktade 3 dagar innan jag skrev ett meddelande och frågade om något hänt. Sa även att om han inte vill ses eller höras mer så kan han säga det. Fick inget svar på det sedan 4 dagar senare skickar han random snap till mig. Sedan i helgen nu skickade jag ett meddelande och frågade bara vad jag gjort för fel för att han inte ska vilja prata med mig längre. Till svar får jag: Va? Vad pratar du om?

Sedan igår slutade han följa mig på instagram och då var det droppen för mig då tog jag bort hans nummer, snapchat och slutade följa honom på instagram. Är det någon som blivigt dissad på detta sättet? Hur feg kan man vara? Varför inte bara vara ärlig??

10 svar

kiko +1
Det hände mig för en månad sedan, exakt samma sak och jah blir så arg nät nåhon tar in en i ens lov sen inte har bollar nog att vara ärlig och åtminstonde höra av sig. Vet inte vad jag sks ge råd då man blir helt knäpp och som ett frågetecken. Men tänk såhär, någon som verkligen hade brytt sig om dig hade aldrig betett sig såhär. En normal människa med känslor beter sig moget nog att ge en förklaring. Så gå vidare, sträck på dig och påminn dig själv om att där finns bättre!
kiko +1
Det hände mig för en månad sedan, exakt samma sak och jah blir så arg nät nåhon tar in en i ens lov sen inte har bollar nog att vara ärlig och åtminstonde höra av sig. Vet inte vad jag sks ge råd då man blir helt knäpp och som ett frågetecken. Men tänk såhär, någon som verkligen hade brytt sig om dig hade aldrig betett sig såhär. En normal människa med känslor beter sig moget nog att ge en förklaring. Så gå vidare, sträck på dig och påminn dig själv om att där finns bättre!
EvelinaNath +1
Till @kiko

Ja alltså grejen är den att jag förstår om man känner nej men det känns inte som detta kan bli något. Men då är man iallafall ärlig och säger det inte bara slutar att höra av sig och slutar svara helt plötsligt. Man känner sig ju så himla värdelös och att man inte är värd ett skit . Vi dejtade liksom i 3 månader och det var han som sa det och att han ville att vi skulle dejta bara varandra. Och det var han som hela tiden sa saker om förhållande och sånt.

Och gav exempel: om vi skulle vara tillsammans? Jag fattar verkligen ingenting! Vi pratade till och med om att vi skulle vara ärliga mot varandra om vi ville avsluta relationen så man kör med öppna kort. Men nej så gör han verkligen helt tvärt om och lämnar mig och bara kastar mig. Jag är så förbannad att jag litade på honom. Jag har jätte svårt och lita på killar och så när jag väl släpper in någon så blir man kastade som en jävla trasa. Du har inte hört något ifrån honom eller?
kiko +1
Till @EvelinaNath
Jag håller med, att åtminstone få någon respons men man blir behandlad värre än sopor. Fattar verkligen inte hur folk kan vara så fina och empatiska ena stunden sen känslokalla i nästa. Men tänk att det e något fel på dem och inte dig. En normal människa beter sig inte sådär. Nej inte ett ljud o först veckan han inte hörde av sig blev jag jätteorolig o trodde att något hade hänt. Tänk dig då samtalen o oroliga meddelanden jag skrev o han bara ignorerade dem. Det är bara en psykopat som beter sig så.
EvelinaNath +1
Till @kiko

Ja alltså jag visste ju att det inte hade hänt något för jag såg ju att han lade upp på my story på Snapchat och att han kollade alla mina my story på Snapchat utan att skriva något. Jag trodde han var en bra kille och det sa jag till honom också att jag tyckte om att han var så rak och ärlig men han var så otroligt feg som inte vågade avsluta våran relation med en förklaring utan gå i tystnad.

Det fanns många saker som jag reagerade på med honom som man sopade under mattan. Men jag är nog rätt glad att det inte blev mer seriöst än så här för hade han gjort en sådan här grej när man typ var tillsammans hade han ju förstört mig helt. Jag har iallafall insett att man kan inte lita på killar och det kommer ta lång tid innan jag vågar lita på en kille igen. Allting som dom säger och lovar kommer jag ta med en klackspark. Kommer inte tro på deras ord . Tyvärr.
kiko +1
Till @EvelinaNath
Tro aldrig på ord utan handlingar :)
EvelinaNath +1
Till @kiko
Ja jag har lärt mig det nu :)
Merida +1
Han träffade en annan tjej som förmodligen var mer drivande i att ses. Inget negativt om att du är chill utan snarare positivt. Finns i sjön, bättre killar alltså ..
EvelinaNath +1
Till @Merida

Mer drivande att ses? Det var ju jag som hela tiden frågade om vi skulle ses. Alltså grejen är den att jag vet att han inte var mannen i mitt liv för han prioriterade inte mig för 5 öre. Det som jag inte kan släppa är hur man kan vända så fort. Jag får väl vara tacksam att han bor så långt bort.

Han gick från 100 till 0 över en natt. Och jag kan inte släppa vad jag kan ha gjort för fel. Varför kan man inte bara säga som det är? Alltså seriöst hade han sagt något vad som helst. Han hade kunnat säga något jätte taskigt hade inte brytt mig. Men säg bara något så jag kan gå vidare... Detta tar kol på mig.
kiko +1
Till @EvelinaNath
Jag undrar fortfarande vad som själv hände. Nu får jag helt plötsligt veta att han har tjej. Riktigt märkligt hur det kan gå från 100 till 0. Och vi hörde lika mycket konstant och det var inget konstigt alls. Om jag ska dra en teori så tror jag bara att dessa killar bara är för fega för att vara ärliga om vad det nu än handlar om, och vi ska bara vara glada över att vi inte har något med dem att göra längre. Vi förtjänar någon som är genuint intresserad och visar det med handling och ärlighet =)