har ingen aning om vad det här är för sida men har en fråga

ocd +1
Jag är en 40 kille som dock verkar se yngre ut för jag får fortfarande fråga om leg på bolaget och om jag är under 25 när jag ska ta bussen. Har hört att folk sagt att jag ser bra ut. Jag är en enormt stor romantiker drömmer om att träffa en kvinna som jag älskar mer än allt annat och som jag skulle offra allt för. Men jag har ett stort problem. Jag lider av ocd och det har gjort att jag aldrig haft någon tjej för jag är rädd för hon skulle reagera både på min sjukdom men även min oerfarenhet.

Har väldigt tuff ocd nu och har varit extremt låg under veckan för jag mötte en tjej som väckte känslor hos mig. Har bestämt mig för att försöka kämpa denna sommar så hårt jag kan för att bli frisk. Går det inte då vet jag inte vad jag gör. Men om jag skulle klara det hur ser ni kvinnor på en man som är oerfaren på grund av ocd men som verkligen vill ha ett passionerat förhållande, Och som vill leva det liv han missat på grund av en sjukdom som begränsat honom. Skulle ni se ner på honom eller bli rädd? Dom flesta som träffar mig får ett bra intryck och dom flesta tycks inte inse att jag har svår ocd.

4 svar

aaredhel +1
Om du verkligen vill kämpa för tjejen som du träffat så tycker jag att du verkligen ska köra! Kanske du kan berätta för henne om din diagnos så att hon kan förstå hur du fungerar? Har du testat terapi?
ocd +1
Till @aaredhel
Dels är jag osäker på om hon har kille sen blir jag extremt osäker när jag är intresserad av någon. Minns en tjej i tonåren som var extremt på men jag grubblade för mycket och tog inte steget. Har testat terapi men inte riktigt våga utmana mig när det gäller kbt. Men nu känner jag att det får bära eller brista denna sommar.
aaredhel +1
Till @ocd Jag förstår. Jag är också extremt osäker när det kommer till att dejta. Har sämsta självkänslan och fruktansvärt blyg. Fattar inte varför någon skulle vilja vara med någon som mig men förmodligen är det bara hjärnspökena eftersom man ändå har träffat några genom åren.

Bra att du har testat iaf, jag skulle verkligen behöva prata med någon men kommer nog aldrig ta tag i det, latarsle som man är....
ocd +1
Till @aaredhel
Det kan alltid vara bra att prata ut. För min del har jag minskat blygheten lite när det är andra situationer men när det gäller kvinnor då har jag noll koll.