Har kontakt med ex fast flickvän sagt nej.

109759 +1
Jag vet verkligen inte vad jag ska göra. Jag och mitt ex var tillsammans i 2,5år det tog slut för några månader sedan för att jag hade tappat min känslor. Han blev helt förkrossad han hade till och med planerat att fria till mig har jag fått höra i efterhand. Hur som helst 1 månad efter jag gjirt slut börjar han träffa en tjej. Han säger hela tiden att hon inte är seriös utan en härlig tjej att umgås med. Men på något konstigt vänster så börjar han ochbjag träffas igen. Vi myser har sex och allt. Hur som helst så träffar han henne och mig samtidigt. Jag säger att jag tycker att det känns konstigt att han träffar båda.

Han säger att han ska dissa henne för han vill ge oss en chans till. Vi ligger och pratar om det och helt plötsligt får han ett sms där hon berättar att hon fått reda på att vi träffas och att hon inte vill ha något med honom och göra. Mitt ex blir jätte lättad och vi blir tillsammans igen en kort tid senare. Efter 1 månad gör han slut en dag för han är rädd att allting ska bli som förr och att han är inte kär i mig längre. Han går iaf tillbaka till den här tjejen och hon förlåter honom samma dag. Sjukt vet. Men iallafall nu till saken. Jag var inte arg på mitt ex för att han gjorde slut utan vi skildes åt sim.vänner.

jag sa att det kanske var lika bra att det blev såhär. Men på senaste tiden har vi skrivit väldigt mycket med varandra och han pratar om attbhan saknar oss att vi hade det så bra tillsammans i vissa stunder och att han saknar mig ibland. Jag försöker lägga orden i mun på honom men hon gör väl dig lycklig du ser väl henne som kvinnan inditt liv. Han ignonerar frågan säger att han är glad och att dom har kul ihop men att dwt hade ju vi med. Sen aäger han även hade inte du gjort slut med mig i första början hade vi varit tillsammans idag. Jag säger att jag vet att det aldrig kommer bli vi igen. Han säger hur vet du det? Han har lovat sin tjej att vi inte pratar och ändå skriver han nästan varje dag. Han säger själv skriv inte efter 4 för jag vill skriva med dig och massa sånt. Ni behöver inte säga till mig atr jag är ett svin som skriver med en kille som enligt sin tjej inte får skriva med mig. Hon är inte någon jag gillar så jag bryr mig verkligen inte. Jag varnade henne i början men hon valde att kasta skit på mig och då får hon skylla sig själv. Jag vet inte vad mitt ex håller på med men känns som han inte är lycklig med henne annars skulle han väl inte göra så här?

4 svar

stayeen +1
Styckeindelning tack...
121288 +1
Ja, var väldigt jobbigt o läsa utan styckeindelningar haha. men jag kan tycka att han ville hämnas, då han blev så sårad när du lämnade honom ville han att du skulle känna hur det var för honom. att han väntade tills du började falla för honom igen och tog chansen att dumpa dig. sedan vet man ju inte om han verkligen gillar den där andra tjejen eller om han bara träffade henne så fort efter att ni hade gjort slut endast för att försöka glömma bort dig och ha henne som ersättare så länge
Merida +1
Han ville såra dig lika mycket som du sårade honom.

Hur känns det?
chiino +1
Du har gjort typ 10 trådar om den där Sonny, han är en skit kille, släpp taget.