Har svårt för att tolka killen - hjälp!

gwenny +1
Har dejtat en kille i lite mer än 2 månader nu, och det är nu på den senaste tiden jag har börjat känna att jag har fallit för honom. Vi har haft det väldigt bra, typ inga bråk eller tjafs alls och trivs i varandras sällskap. Samtidigt så märker jag att han drar sig undan lite nu - vet inte om det beror på att han kanske märker att jag gillar honom mer och mer (även fast han redan har sagt att han älskar mig så trodde det var ömsesidigt) eller om han helt enkelt har tröttnat på mig.

Efter de två senaste gångerna när vi har träffats har han helt enkelt slutat skriva, efter den första gången berättade jag hur jag kände kring det och att jag mår bättre när jag får i alla fall typ en "godnatt" sms, och då blev han som sitt gamla jag igen och skrev som innan. Vi sågs igen i förrigår och efter det skrev han heller inget alls fastän jag berättade på sms att något sorgligt har hänt med mig och jag hade behövt någon att prata med om det, men han läste meddelandet och svarade inte.

Jag mår lite dåligt över detta och har en klump i magen, tror många känner igen den känslan. Har redan sagt till han hur jag känner så vill inte vara tjatig och skriva om och om igen.
Hur ska jag tolka han? Vad ska jag göra? Finns det något att göra ens? :(

1 svar

robino +1
Det enda du kan göra är väl att smsa/ringa/träffa honom och fråga vart han står i det hela. Enkel fråga, enkelt svar.