Hittade BF på Tinder HJÄÄLP!?

LilMiss +1
Hej alla goa!!

Long story short, min kompis hittade min s.k. pojkvän på tinder.

När vi träffades hade han flickvän och var otrogen mot henne med mig, utan att berätta något om det för mig. När jag fick reda på det sa han att de gjort slut, men han hade kvar förhållandet på fb i nån vecka till. Vi har haft distansförhållande i 3½ år.

1) För ca 3 år sen reste han till Dublin med sina vänner. Efteråt berättade han att även hans ex varit med. Blev inte jätteglad, men tänkte han ju valt mig över henne så det spelar ingen roll även om han borde berättat det innan.

2) För ca 2 år sen firade jag halloween med mina vänner och frågade vad han gjorde. "Inget speciellt" sa han. När jag sen hälsar på honom ser jag en bild på honom i klänning på hans vägg och frågar när den är tagen. "Halloween" säger hans kompis. Klänningen var från hans tjejkompis.
Vilket ledde till mindre trust issues från min sida, men jag tänkte att det bara är en eller två gånger och ingen big deal.

3) I juni förra året gjorde jag slut pga var tvungen att reda ut egna problem, som vad jag vill göra med min framtid, vilket land jag vill bo i, etc. Vi pratade några gånger i veckan och sa att vi inte träffade andra (sant för min del). I oktober bestämde vi för att återuppta förhållandet och det har varit superbra sen dess.
Tills igår.
När min kompis visade en screenshot hon tagit på hans tinder, som han tydligen öppnat medan han var här med mig. Jag började prata om tinder med honom och sa att många verkar använda det för bekräftelse.

Han försökte byta ämne genom att fråga vad jag gjort under kvällen.
Han tyckte inte att han varit oärlig, men otransparent.. vilket han förklarade som att "Oärlighet är att ljuga, otransparens är att inte berätta hela sanningen". Så jag bara "OK så om jag ligger med nån och inte berättar det är jag inte oärlig?", varpå han säger att det skulle vara ett extremfall.

Tycker ni detta är OK?
Jag tror inte han varit otrogen, men att han fortfarande ljuger om sånt efter 3½år?!
Jag gav ju honom världens tillfälle att nämna det, och han gjorde det ändå inte förrän jag skickade en screenshot till honom..

Vill gärna höra era åsikter, då han verkar tycka att det är fullt normalt och jag inte riktigt vet var jag står i frågan.

19 svar

Merida +1
Han är otrogen. Man är inte med på tinder för att hitta kompisar...

Och han är otrogen mot dig för han klarar inte av att vara singel. Han vill ha en ny innan han gör slut med dig. Precis samma som han gjorde mot sitt ex.
mamacitaa +1
Lämna. Han är ju totalt oärlig och sneaky. Att inte kunna lita på sin partner är första steget mot slutet. Ha också i åtanke att han var otrogen MED dig, då finns nog chansen att han kan vara otrogen mot dig.
58736 +1
Tycker han verkar vara en omogen idiot som inte är redo att vara med endast en person. Man kan inte fortsätta bortförklara eller förlåta ett sådant beteende tycker jag, speciellt inte när han tydligt visar att han inte har förändrats på 3 år..
LilMiss +1
OK tack för era åsikter :) Vi verkar ha en rejäl kulturskillnad vad gäller hur man definierar oärlighet och vad som är OK och inte.

Han hade alltså tinder under tiden vi inte var tillsammans, samt första veckan vi sågs när vi blivit tillsammans igen. Men själva problemet är väl egentligen att han inte berättade det.. inte ens när jag nämnde ämnet.
Skönt att höra andras åsikter om saken iaf, ni som läser får gärna fortsätta skriva vad ni tycker, om ni har varit med om nåt liknande, etc. :)
tomcollins +1
Man kan visst vara på tinder för att hitta vänner. Men i ditt fall låter det inte som att han är ute efter vänner så lämna. Med tanke på er historia så lämna honom och helst igår.
Victoria08 +1
Tror du vet svaret själv innerst inne.
Mliillo +1
Jag har varit med om liknande och kan säga med 90% att han är oärlig och otrogen. Förhängen mig räknas det som otrohet att gå bakom ryggen ovh flörta/visa intresse för andra. Bullshit att man e medlem för o hitta kompisar..
cocca +1
Dumpa skiten. Finns killar/män som du kan vara i ett distansförhållande med och känna dig trygg och visar dig att du ska känna dig trygg.
Han känns väldigt oseriös, som att han inte är mogen för ett förhållande. Eller egentligen ens vill vara i ett.. Men han vill inte vara singel heller men det är nog de han behöver.
Hurrdurr +1
Tycker inte att han verkar redo för ett förhållande med dig.
119906 +1
Till @Merida
Fyfan det där stämmer!
Miikaelaa +1
Han är otrogen.
Hur ofta brukar ni träffas?
Merida +1
Till @Mammik
De flesta killar jag känner funkar så. Tyvärr. :|
LilMiss +1
Ja ss-juryn verkar ju enig iallafall och jag kan nog inte göra så mycket annat än att hålla med. Alltid skönt med lite stöd i såna här frågor. Usch :(

Till @Miikaelaa
Vi ses oftast en gång i månaden pga bor i olika land.
Miikaelaa +1
Om killen vore seriös med dig hade han i vilket fall inte ljugit för dig om sådana saker.
Att ni inte träffas ofta kan vara en del av orsaken till hans beteende. Han kanske inte får tillräckligt mycket närhet och bekräftelse.
Men det är ändå ingen anledning till att ljuga eller söka efter andra tjejkontakter.
Isåfall hade han kunnat säga "tycker vi borde göra slut pga att jag inte klarar av distansförhållanden"
Tror inte direkt att han skulle sluta flirta runt om han träffade dig ofta, möjligtvis hade han minskat på det bara.

Han vill nog bara ha dig tills han hittar något annat offer. precis som du tog hans ex plats kommer en annan tjej ta din.
Kirus +1
Snälla lämna honom innan du tar skada för allvarligt psykiskt!
lankiz_91 +1
Vill du bli pyskist och deprimerande umgås med honom. Annars NEJ! Han är otroligt omogen! Dock rekommenderar jag inte att söka på Tinder.
lankiz_91 +1
Vill du bli pyskist och deprimerande umgås med honom. Annars NEJ! Han är otroligt omogen! Dock rekommenderar jag inte att söka på Tinder.
Aikos +1
Dumpa, ut med skiten och gå aldrig tillbaka.
Aikos +1
Hur blev det?