HJÄLP GLÖMDE BORT POJKVÄNS FÖDELSEDAG!!!

potatoice +1
Jag glömde bort min pojkväns födelsedag och kom på det nu ikväll, han jobbar natt men jag känner mig så sjukt hemskt, jag har inte änns köpt en present...känner mig som den sämsta flickvännen ever, plus så har jag bara 50 kvar på konto...finns det någon som har tips på vad jag kan göra?

9 svar

kiko +1
Tycker du ska göra en rejäl frukost till honom imorgon när han kommer hem och ge honom en sexuell upplevelse han sent kommer glömma.
Aceton +1
Fast fyyy för att behöva vara social och trevlig på morgonen efter man jobbat...

Säg att du vill spara firandet till helgen. Det har ju precis varit löning?? Hur kan du bara ha 50 kr, har du verkligen kollat kontot? Bjud honom på restaurang och gå en härlig prommenad :)
kiko +1
Till @Aceton
Social o trevlig? Vem ska socialisera? Han behöver inte göra något, tjejen får anstränga sig och jobba haha
potatoice +1
är en fattig student :( en jag sa att vi kunde fira idag istället så jag tänkte baka en tårta iaf!! och han får sin present när mina pengar kommer lite sorligt att jag inte köpt tidigare
kiko +1
Till @potatoice
Men oj 9900:- kommer man ju ändå långt med, om du inte bara tar bidraget?
Merida +1
Beställ på klarna faktura. :P
potatoice +1
Asså jag drev bara så ni vet HAHAHAH lättluradeeee!
potatoice +1
-Asså jo fast nej, jag drev inte att driva men det låter bättre om jag driver om det då det är så patetiskt... men min bästa vän är dummare än mig så jo det är ok!
Tack till alla sav dock va inte mycket till hjälp denna gång :/
Nyckelpigan +1
Tänk på vad han tycker om. Laga ngt till honom. Det behöver ju inte vara dyrt. Kanske överaska honom med chokladbollar och ngt gott att dricka till.