Hjälp! jag och min syster kär i samma kille!

jaqie +1
Vet inte ens hur jag ska börja, men ska försöka förklara det kortfattat.

Min bästa killkompis som för övrigt gillade mig förut (mer än som vän alltså) men tror inte han gör det fortfarande, iallafall en av hans bästa kompisar har jag blivit total-kär i. Jag och min syster som är jämngamla har umgåtts lite grann med deras kompisgäng på sistonde, och jag som har kännt denna kille rätt länge nu har mer o mer fått känslor för honom. Sen för någon vecka sen, efter att min syster hade träffat killen typ 2-3 gånger säger hon att hon också gillar han. Alltså är jag o min syster kär i samma kille.

Vi har blivit rivaler nu, och jag blir jättesvartsjuk när hon pratar med han o "stöter" lite. ÅH! min syster är också min bästa vän, och ingen vill ge upp denna kille heller. Och tror inte han fattar att nån av oss gillar han, så man vill ju inte ge upp liksom.
Det är en så svår situation, jag vill verkligen inte bli rival och konkurrera med min syster.
Hur ska jag göra? Vill inte ge upp han, för jag har fått riktigt starka känslor o det känns som att min syster inte alls har samma känslor som jag..

HJÄLP!

30 svar

Glamglam +1
Ni måste prata med varandra...
Glamglam +1
Nån av er få ge upp honom och nästa kille får den andra "ta"

dåligt formulerat...

när jag och någon av mina kompisar är inresserade av samma kille så diskuterar vi vem som ska "få" honom.
jaqie +1
Har gjort det, jättemkt. Har blandat in vår mamma i det också som försöker hjälpa till. Inte för att hon är mkt till hjälp eftersom hon tar min systers parti HELA tiden. Jag anser ju att jag har rätten till han eftersom jag har kännt han i ett halvår o haft känslor för han i flera månader, även fast jag inte har berättat om det för nån.

Så dom säger bara; skyll dig själv att du inte berättade. Och de säger också att de tkr att killen själv får "välja" om han ens är intresserad av nån av oss. Men jag tkr det är så jobbigt, jag vill inte ge upp han. Har haft det grymt svårt på kärleksfronten och har sjukt svårt att bli kär, så aa känns surt :/
Glamglam +1
Vem av er hade pojkvänn sist? det brukar vara avgörande mellan mig och mina kompisar.
51631 +1
Tror själv aldrig det kommer bli bra, antingen delar ni eller ge upp. Tänk dig själv hur "förloraren" kommer känna sig vid alla middagar etc? Är det värt att förlora en syster över?
jaqie +1
Hon hade pojkvän i 1 och ett halvt år, riktigt seriöst allså. men dom hade sjukt mkt problem, och än idag är det tjaffs hit o dit mellan dom. Dom gjorde slut i februari nån gång.
Jag hade ett on/off långdistans förhållande i ca 1 år, o gjorde slut januari. men det var aldrig riktigt seriöst, träffade inte ens hans föräldrar p.g.a hans kultur osv (han var utländsk).

Det är också en bidragande orsak till det. Jag har bara haft 1 pojkvän och några PÅ G, och alla dom har varit utländska så att jag inte har fått träffat deras familjer, eller kunna vara tillsammans offentligt ifall någon av deras släkt skulle se oss. Och denna kille är svensk och helt perfekt, så hela tiden känns det som att jag har mer rätt till han. Även fast det kanske inte är så ur en annan persons synvinkel :/
jaqie +1
Momdoran:
Nej precis, det är det jag inte vill heller. Jag tar min syster före allt. Men det är SÅ typiskt, jag blir aldrig kär. Har hänt 1 gång i livet och det var mitt ex. Jag är ändå snart 18 år, och brukar inte ens bli intresserad av killar annars. Så det är jättesvårt för mig, liksom ska jag slösa bort honom som jag verkligen har fått känslor för nu bara för att min syrra ska falla för honom också? åhh, blir så irreterad på situationen, ingenting kan någonsin gå bra för mig.
Glamglam +1
Det verkar ändå som att du och din syster inte kommer komma överrens...
gå inte bakom hennes rygg bara...
ni kommer väll lösa det på något sätt. Du verkar verkligen gilla den här killen..
jag vet inte... det ända jag kan säga är att ni måste prata med varandra.. tills ni kommer överrens om något :)
jaqie +1
Ja, har gjort det större delen av dagen. Problemet är bara att hon säger: Den han vill ha får honom..

Okej, det är väl enda chansen. Men om han väljer henne kommer jag bli förkrossad, och om han väljer mig så kommer jag få jätte dåligt samvete och hon kommer nog bli jätteledsen.
Önskar bara att nån av oss kunde sluta tycka om honom. Och i det här fallet känns det som att det är lättast för henne eftersom hon bara har träffat killen 3 gånger totalt, och jag har kännt han rätt länge nu..
21595 +1
Vem är viktigast? är random kille lr din syster?
killar kmr o går. om ngt år kmr du va kär i en annan kille.
ens fam är alltid viktigare
nermin +1
Börja med att prata med din syster förklar att du e jätte kär, hon kanske låter bli o så men hon inte göra det o det oxså jobbigt för henne.. så tycker jag att ni få prova att ta avstånd från honom, o förska att börja dejat andra
Det finns många andra killar o ni båda två kommer säkert att bli kära igen i var sin kille.
Killar finnst gott om dem, men systrar har man inte många av.
valleess +1
Tjaaa :)

personligen tycker jag att ni bada 2 ska ge upp, for att det inte skulle funka i langen hellr. Aven om det ar jobbigt sa lat ej att nan kille forstora era syskon relation

det va ja tycker, sa att hoppas allt loser sej :)

ciiaoo*
kanerva +1
Ni får båda ge upp honom! Allvarligt, hur kan man låta en kille komma mellan sig själv och sin syster, särskilt eftersom ni verkar vara så tajta! Det borde inte vara så svårt val.. Det finns många fler killar ute i världen men bara en syster! Jag tror inte heller det är din livs kärlek eftersom han inte visar något intresse. Var stark och prata med din syster och bestäm tillsammans hur ni ska göra så att ingen blir ledsen!
54976 +1
Svår situation. Men jag skulle aldrig vilja förstöra relationen med min syster (om jag hade en) så jag tycker att ni båda ska ge upp killen.. =)
Merida +1
Du ska SKITA i killen! :O Jag hade samma dilemma med min syster. Det slutade med att killen stötte på oss båda och sen pratade vi om det på vägen hem från festen och sen sket vi i det båda två! Ingen idé! Spela roll om du har JÄTTE starka känslor.

Blod är starkare än vatten!
LuckyCharm +1
Jaa tycker båda ska ge upp honom. Soms agt det kommer ändå bli fel om den ena "får" honom, annars kanske ni ska kolla vad han tycker? Min syster var på g eller vad man ska kalla det med en kille för några år sen. han är min loverboy nu :D Dock har det aldrig kommit emellan mig och min syster
jaqie +1
Jo förstår att ni resonerar på det sätter; skit i han osv. Det skulle jag också ha kommenterat om jag inte kände till hur situationen verkligen ser ut.

Självklart går min syster före allt. Men hon vill inte ge upp honom, därför känns det dumt att låta henne stöta på den jag är kär i. Och jag bara drar mig undan, för jag skulle bli hur ledsen som helst om det skulle bli nåt mellan dom 2, men samtidigt skulle jag inte vilja förstöra det fina dom har. SÅ ja, en grymt jobbig sits. Men det värsta är att hon har träffat killen 3 gånger MAX och då har det varit vid fester o andra grejer där massa personer har varit med, o det känns bara löjligt om hon har byggt upp känslor på så kort tid.

Dessutom började hon gilla en kille som jag va på g med/nästan tillsammans med i höstas, det var också jobbigt för jag märkte det då. men då ville hon inte erkänna det, men nu i efterhand har hon ju gjort det. Och till saken hör också att min syster är en riktig 10 poängare, allså SJUKT snygg. Tror aldrig att någon kille har tackat nej till henne, alltså hon är obeskrivbart vacker. Inte direkt till min fördel haha. Men JA, jag tar alltid henne före oavsett vad. Men tkr bara att det är onödigt om jag ger upp honom, men att hon inte är beredd att göra detsamma för mig. För jag har lagt fram förslaget, men det gillades inte..
Merida +1
Min syster är med otroligt vacker. Så jag känner att jag har varit i din sits mer och mer X)

Men berätta för henne då? Låtsas som om du inte fattar att hon stött på honom och berätta allt om den där UNDERBARA killen du är SÅÅÅ kär i! :)
jaqie +1
Asså vi pratar om det här problemet dag o natt känns det som ( jag o min syrra ) så hon är väl medveten om mina känslor för honom. Men hon vägrar att ge upp tyvärr.
Idag t.ex så sa jag: vi båda 2 skiter i han,du kommer före allt vill inte att nån ska bli sårad. Då sa hon; nej jag vill inte ge upp han. Låt han välja en av oss om det går så långt blabla... :(
madeklen +1
Ni kan ju alltid dela på honom!:D