Hjärtekrossad behöver tips NU

Halsdukar +1
Orkar inte skriva detaljerat. Min pojkvän var iväg med jobbet och sov borta inatt. Han skriver nu att han druckit väldigt mycket igår och att han och två av hans kollegor gick tillbaka till sovrummet. Hans manliga kollega somnade och han och den kvinnliga stannade vakna och pratade. Efter en stund så hamnande hennes huvud vilandes på henne bröst och lite senare så skedade hon honom, fast med kläderna på. Han säger att han ville gå där ifrån och att han tänkte på mig men att han var så full att det bara inte gick. Sedan gick hon tillbaka till sitt hotellrum.

Jag är så jävla arg och besviken nu. Jag vet inte vad jag ska göra. Det kanske låter som en liten grej och jättetöntigt för någon annan men inget har någonsin hänt mellan oss innan. Vi har varit tillsammans i 3 år och han är extremt svartsjuk själv och skulle typ dumpa mig om det varit tvärt om och är även extremt emot otrohet själv. Jag är arg för att han gör något sånt här trots att han själv är emot det och att han ens vågar skylla på alkoholen, hatar när folk gör det. Hur hade ni reagerat? Vad hade ni gjort?

10 svar

Halsdukar +1
hennes huvud vad vilandes på hans bröst*
kiko +1
Jag hade nog reagerat likadant. Inte för att det hände något men samtidigt hur man kan vara så mesig och inte agera eller ha koll på hur mycket man dricker. Har aldrig fattat hur man inte kan ha någon som helst kontroll. Det förstår ju såklart en tillit. Hur kunde han tänka så långt att han ville därifrån men inte kunde göra något?

Vet tyvärr inte vad du ska göra, det hände ju inget men jag förstår din känsla. Om han inte kunde hantera detta, vad hade hänt om hon försökt något mer?
Förlåt vill inte ge dig såna idéer men vet själv hur det känns med dessa besvikelser o trött på ursäkter om för mycket alkoholintag, att människor inte bara kan ta ansvar.

Att sedan behöva gå runt med känslan av att inte kunna lita på när personen måste iväg med jobbet.. det är fruktansvärt..men antar att du måste lära dig hantera det och att inget hände, han gjorde ju inget. Fast det tycker jag kan vara lika illa att inte agera.
Halsdukar +1
Till @kiko
Jag vet har redan tänkt det. Liksom hade han inte gjort något om hon gjort något mer och bara låtit det gå? Kommer ha så otroligt svårt att lita på honom nu. Kommer vara orolig varje gång han är iväg någonstans och frågan är om jag kan leva med den känslan...
kiko +1
Till @Halsdukar

Även om det inte är en stor grej så handlar det om att det hände något som gjorde att tilliten mellan er rördes om och inte är 100 procentig längre. Men tycker inte ni ska göra slut. Förhoppningsvis var det en engångsgrej och det är upp till honom att bevisa att han kan dricka mer kontrollerat och kunna säga ifrån.

Agera, göra vad som helst. Sen är det upp till dig med att känna efter om du kan komma över det. Nu är det ju nytt, men om ett år kanske det inte är en big deal längre. Men jag förstår din känsla, finns nog inget värre än att känna den klumpen i magen o leva med det om man inte har försökt lösa det.
mamacitaa +1
"Han säger att han ville gå där ifrån och att han tänkte på mig men att han var så full att det bara inte gick." Ren och skär bullshit. Hade han velat gå därifrån hade han gjort det, så enkelt är det faktiskt. Förlåt om jag låter hård men jag spyr på sådant beteende. Men jag hoppas att ni kan lösa det även om det känns som ett väldigt stort svek just nu.
kiko +1
Asså visst kan han ha varit så pass full så att han knappt kunnat stå på benen, sådana har man ju sett många av. Att de knappt kan resa sig ur sängen. Mitt ex var i sådant skick en gång och jag fick lyfta upp honom. Men det är en jobbig och svår sits, han kan samtidigt säga vad som helst. Men i det skicket borde man inte ha kommit ihåg särskilt mycket.
kiko +1
Hm nu när jag tänker efter, om de kunde stanna kvar och prata, hur kunde han helt plötsligt vara så full att han helt plötsligt inte kunde resa sig? Om de inte drack mer på rummet. Asså detta går att spekulera i evigheter. Han var iaf ärlig om att berätta det, hade han haft något att dölja hade han väl inte sagt hälften bara utan hållt tyst istället?
Halsdukar +1
Till @kiko
Ja och nu sa han att de tydligen hade kommit in fler folk och då hade de suttit upp och pratat. Liksom jaha då kunde de avbryta det...
Till @mamacitaa
Jag vet, jag håller med. Vi har pratat lite mer nu och jag var väldigt tydlig med att säga att jag struntar i om han druckit vatten hela dagen eller var aspackad, ett val är ett val.

Har sagt att jag inte vill lämna honom men att jag inte vet hur lång tid det här kommer ta för mig att komma över. Har också sagt att händer något sånt här igen, minsta lilla. Ja då är det slut direkt.
mamacitaa +1
Till @Halsdukar
Det är bra att du står på dig, själv accepterade jag helt oacceptabla grejer och det kan jag ångra idag. Ta ingen skit.
kiko +1
Till @Halsdukar
Det går inte ihop i mitt huvud hur de kunde sitta prata till TT helt plötsligt ligga så deckad att han inte kunde göra nått :/