Höra av mig till krogragg? Vad ska jag skriva?

fiddie +1
Jag har länge spanat in en kille som går på samma campus som mig och i måndags började han puffa mig på facebook. Under veckans gång har vi puffat varandra lite fram och tillbaka, så igår när det var studentfest fick vi kontakt med varandra. Vi umgicks hela kvällen, kysstes en hel del, dansade och sedan följde jag med honom hem. Kan även tillägga att han var väldigt efterhängsen under kvällen. Gick jag iväg från honom letade han upp mig osv. Han visade stort intresse helt enkelt.

Väl hemma hos honom skulle vi ha sex, men jag var väldigt full och blev inte våt så vi kunde inte ha sex. Vi somnade och vaknade till vid 6 tiden. Vi pratade, kysstes och försökte ha sex igen. Denna gången blev jag inte heller våt och vi kunde inte ha sex....Vi fortsatte mysa ett tag till och somnade sedan om igen. Jag vaknade sedan vid halv nio. Jag bestämde mig då för att gå hem. Vi kramades hejdå och sedan gick jag.

Det som grämer mig nu är att vi inte bytte nummer och funderar på om jag ska höra av mig till honom på facebook eller inte? Jag brukar inte höra av mig till killar som jag träffar på det sättet. Men jag kände att vi klickade väldigt bra och jag kan inte sluta tänka på honom... Frågan är om han fortfarande är intresserad av mig? Han frågade aldrig efter mitt nummer och han följde mig inte hem på morgonen, trots att jag knappt visste vart jag skulle gå för att komma hem. Så det är väl det i så fall som visar på ointresse. Annars var han väldigt trevlig, höll om mig hela natten, var mån om att jag skulle få plats i sängen och ha täcke över mig osv. Så om jag nu bestämmer mig för att höra av mig till honom. Vad ska jag skriva till honom och när ska jag höra av mig? Vill inte verka för intresserad heller... Pinsamt att få nobben av honom när vi går på samma högskola...

6 svar

Mliillo +1
Jag förstår inte grejen med att vara så rädd för att ta kontakt.
Skriv till honom, var dig själv. Börja med ett hej och kanske nämn att du hade väldigt kul eller trevligt senast och att du gärna kan tänkas ses igen. Ta det därifrån, låt det komma naturligt.
Får spel på människor som inte bara visar intresse.
"Vill inte verka för intresserad, men endå..." Vad är det liksom?
Kör på!
123383 +1
Klart du ska skriva till honom
Intaning +1
Ja skriv....spela roll om du får nobben. Högskolan är stor och full av andra killar. Du förlorar inget på det :) skriv skriv skriv
Intaning +1
Enkel fråga, har du lust att ses nån dag på fika/promenix? :)
fiddie +1
Ja det har ju hänt lite sen jag senast skrev här.. Jag skickade iväg ett meddelande några dagar efter festen och vi pratade omkring festen å lite så. Sedan bad jag honom höra av sig om han var sugen på att ses någon kväll. Jag fick då svaret "ja men absolut!" Efter detta var det helt tyst och han hörde inte av sig. Träffade honom nu i fredags på en annan fest, han tog kontakt med mig och vi pratade ett tag sedan gick han iväg. Jag mötte hans blickar några gånger under kvällen, men något mer med det blev det inte. Så ja något intresse från hans sida finns inte längre :) Till @Intaning
Akosina +1
Till @fiddie
Eller så kanske han inte trodde att du var intresserad nog eftersom att du inte tog kontakt? Och därför kände han att det inte var någon ide?:)

För att riktigt få svar skulle jag rekommendera att fråga om han vill hitta på något och då syftar jag på att verkligen bestämma någon dag då ni gör något. Annars om du är lite blyg kan du ju bjuda med honom ut när du och dina vänner ska ut till exempel?