Hur får jag honom? Hur dejtar man?

blushy +1
För att göra en bibellång historia kort(are):

En kille jag känt i 8-9 år (brors kompis) och jag har alltid haft en liten (stor) dragningskraft. Har aldrig sett honom flörta med tjejer förutom ibland med mig (på fester), vi har träffats väääldigt sällan och typ bara på fest under dessa år.

I början hade han tjej, sen va de jag som hade kille, på sista festen vi sågs (när jag fortfarande hade kille, som inte va med), vaknade jag med hans armar runt mig, och han höll mig tätt, samt att jag varit hans höjdpunkt hela festen trots andra tjejer. Jag blev såklart obekväm och tog mig ur, men kändes ändå bra. Tog 1 mån så gjorde jag slut med pojkvännen, inte pga just det, utan mycket annat därtill men det blev slutklämmen på något vis. Vi börja skriva lite, men blev inte mer än så.

Ett år senare va vi på fest ihop(med min bror) & skulle dela taxi hem, slutade med att han bad mig sova hos honom, det gjorde jag, inget hände mer än mys & pussar, efter det sågs vi regelbundet i 3 mån bakom ryggen på min bror, hängde regelbundet & såg på film osv. Rann sedan ut i sanden, han hade mycket runt sig och vi sågs inte mer. Träffades på fest igen mindre än 1 år senare, han flörta järnet!! Sen nu (1 år sedan vi "dejta") skriver han regelbundet (nu varje dag) och verkar genuint intresserad. Klart man tänkt tanken igen, men vi kom ingen vart sist. Kan tänka mig att han kanske vill mer som jag, men lika dålig på att uttrycka det som jag, så det blev en ond cirkel bara. Vill egentligen att de ska kunna funka, men hur sjutton gör jag då? Jag kan såklart prata med honom, men när? Hur? Vad säger man? Kan ju inte inleda med "kommer detta leda till en relation?" haha! Lite känsligt när min bror inte vet om något heller, kommer träffa den här killen då och då för resten av mitt liv!

Hur gör jag? Kan tilläggas att jag kan inte dejta, vet inte hur man gör!

3 svar

kiko +1
Börja med att bestämma träff, hitta på nått o lär känna varann.
blushy +1
Till @kiko
Tack för svar, men det står i texten att vi känt varandra i 8-9 år, och dejtat i 3 mån tidigare! Så känner honom gör jag allt. Min fråga va mer hur jag går tillväga om vi skulle börja dejta igen, då det rann ut i sanden sist, för att vi aldrig hade "the talk" eller ens pratade känslor :) verkar som något vi båda är dåliga på
kiko +1
Till @blushy
Det e bara till o va ärlig, eller om du inte vill vara för obvious, börja med att träffas o hitta på nått. Känn eftee om det känns bra först.