Hur flirtar ni? - hit me med era bästa flirt-tips!

sazsy +1
Nuförtiden är det sällsynt att jag blir raggad på eller flirtad på av en kille. Funderar på om alla dejtingappar leder till nonchalans i verkliga livet och att det inte längre är nödvänding. Såå, jag tänker ta tag i det själv! Jag är dock riktigt dålig på att flirta, tidigare har det räckt med att vara trevlig. Jag har inte heller varit på singelmarknaden ett bra tag och har märkt att jag blivit blyg när det kommer till killar (Annars är jag framåt med skinn på näsan).

Men jag märker av att jag rodnar och kanske inte vågar kolla in en riktigt snygg kille. Men jag tror att övning ger färdighet, därför vill jag ha era bästa tips och erfarenheter när det gäller oskyldigt flirtande med någon man inte känner. Hur lockar man till sig någon som man tycker är attraktiv? Hur startar man en random konversation med en random kille?

Tack! :)

3 svar

lankiz_91 +1
oo jag är precis som du. Vill också veta hur man raggar upp en kille. Dock rekommenderar jag inte att du satsar dejtingonline appar för att dom flesta vill ha ligg sen byebye. Det är väldigt svår att hitta en perfekt kille från nätet. Lycka till modig tjej :)
Aceton +1
Jag brukar försöka komma ihåg detaljer om hens liv, skratta åt skämten och ge den berömda "blicken". Helt enkelt vara lite extra härlig i henoms närhet! :)
sazsy +1
Till @Aceton
Bra tips! Jag vet inte vad som har hänt med mig men jag vågar verkligen inte hålla kvar blicken när jag ser en snygg kille. Jag kollar ner i backen så fort det händer. Jag måste försöka ändra på det helt enkelt :)