Hur fungerar badoo?

chokladtopp +1
Jag har nyligen skaffat badoo, men förstår inte hur det fungerar. På tinder blir det ju en matchning om båda trycker gilla, är det samma sak på badoos "encounters"?
Sen fick jag upp en kille på encounters som jag är bekant med och jag vet att han har flickvänn, det verkar ju inte gå att se när personen senast varit aktiv men han har för några dagar sedan fått en utmärkelse "mest kräsen". Vad innebär den utmärkelsen? :P och måste man vara aktiv på badoo för att få en sådan utmärkelse eller kan man få det även om man inte varit inne på flera veckor?

14 svar

mamacitaa +1
Man måste vara online för att få en utmärkelse som jag förstått det. Och om både du och killen trycker på "gillaknappen" i encounters så matchas ni ihop och kan chatta. Skaffade badoo för många år sedan och nu när jag nyligen blev singel igen loggade jag in för att se hur det ser ut. Skulle påstå att 98% är ute efter att bara ligga, bara så att du vet. Det är inget jag själv är ute efter så det är inget som funkar för mig mer än att kolla på snygga killar :)
chokladtopp +1
Till @mamacitaa
Okej tack för svaret :) hade också badoo för några år sen och skaffade nu när jag blev singel, men det ser så annorlunda ut haha! Den här killen jag skrev om har jag alltid varit intresserad av, så därför jag blev paff när jag fick fram han där för har trott att han har flickvänn (kanske han har fortf men är en idiot som har badoo haha) xD Men tänkte sen om han bara glömt raderat den typ efter att han skaffade flickvänn :P
chokladtopp +1
Till @mamacitaa
Och ja, du har rätt med det där att de flesta bara vill ligga ;) så ska nog ta bort skiten för är inte ute efter det
mamacitaa +1
Till @chokladtopp
Haha samma här ser helt annorlunda ut. En kul sak jag dock märkte är att man kan lämna hemliga kommentarer om killar som bara andra tjejer kan se. Man får väl hoppas att han är singel men han har antagligen varit aktiv nyligen iaf. Jag tror inte direkt på att det är så många som är ute efter nya vänskaper på badoo. För 3-4 år sedan när jag var mer aktiv hade jag uppemot 300 blockade och det säger väl en del om vad det är för typer som var aktiva :p
mamacitaa +1
Till @chokladtopp
Nej samma här men det är kul att kolla på snygga killar hehe :)
chokladtopp +1
Till @mamacitaa
What kan man? Vart och hur då? :D haha
Ja han fick utmärkelsen nu i januari så då måste han ju vart aktiv :P Vågar dock inte trycka på "gilla" på honom hahah.
Ja sant, kul att spana runt lite bara ;)
mamacitaa +1
Till @chokladtopp
Haha är inte säker men jag matchades med en kille jag tyckte var snygg, stod att det fanns en hemlig kommentar ifrån nån tjej så stod det "trevlig i början men blir sedan väldigt otrevlig och är bara ute efter att ligga" så jag svarade inte han tillbaka. Ganska smart grej endå, tror det är om man matchas med någon och sedan väljer att radera konversationen. Ja det skadar ju aldrig att titta ;)
Men joo klart du vågar likea! gjorde så förut med en tidigare crush jag tappat kontakt med. Det går ju att prata
utan att inleda något :)
Robby +1
98% är ute efter sex.. gäller det båda könen eller det är bara killar som innefattar 98% enligt er och de resterande 2% är kvinnor som söker annat än just sex? Nyfiken på resonemanget :)
mamacitaa +1
Till @Robby
Utifrån vad jag hört ifrån andra och vad jag själv upplevt så är nästan alla killar ute efter att ligga på badoo. Tjejer kan jag inte tala för då jag inte har möjligheten att prata med andra tjejer på sidan. Jag har alltid loggat in med intentionen att kolla om det finns några snygga killar och om någon är trevlig att prata med, är själv inte intresserad utav sex med främlingar.
Robby +1
Okej okej intressant att se skillnaderna mellan könen när det kommer till badoo. Det stämmer ju någorlunda att de flesta killar och män som använder badoo gör det för att antingen hitta något seriöst eller som i de flesta fallen sexuella kontakter.
Mliillo +1
Jag upplever det som lite både och faktiskt. Dock är tjejer inte bättre än killar när det gäller till att bara vilja ligga.
mamacitaa +1
Till @Mliillo
Nej det jag har hört ifrån andra killar så säger dom att tjejerna är ungefär på samma sätt.
Mliillo +1
Till @mamacitaa
Har sett det ned egna ögon med så det är rätt lika.
mamacitaa +1
Till @Mliillo
Ja det stämmer nog :)