Hur har man "The talk"

apa +1
Hej alla där ute!

Jag har ett problem som jag inte vet vad jag ska göra med. Jag har träffat en kille och vi har umgåtts och sovit ihop nästan varje dag i 5 månader nu. Men vi har inte haft det, så kallade, stora snacket som alla pratar om. Ingen av oss har sagt "jag älskar dig" och för mig är det en stor sak då jag aldrig sagt det till någon innan. Men jag tycker super mycket om killen och vill att vi ska fortsätta umgås. Jag är bara osäker på vad han känner. Han är en person som behöver sitt space men också mycket social och har många vänner.

Men när vi umgås är det alltid bara han och jag. Ibland känns det som han skäms för mig och inte vill att andra ska träffa mig eller veta att vi är tillsammans men han är alltid snäll och omtänksam mot mig. Den senaste månaden har jag börjat undra va han egentligen känner och är livrädd för att han ska tröttna på mig och börja träffa andra tjejer. Hur ska jag ta upp detta med honom utan att han ska bli avskräckt eller tycka att jag är klängig och desperat. Jag vill ju bara veta om det är "vi". Har ni några tips, erfarenheter eller tankar som ni vill dela med mig?

Tack för era svar och ta hand om er där ute!

8 svar

Mliillo +1
Ni kanske inte ska säga att ni älskar varandra innan ni ens har blivit tillsammans. Känns som ett för stort steg. Berätta ärligt vad du känner och vill sen fråga hur han ser på er relation? Behöver inte vara mer komplicerat ☺
Mliillo +1
Har du förresten själv planerar träff med vänner? För de e väl inte bara han som ska ta upp det?
Tottin +1
Om han inte vill mer är det väl lika bra att få reda på det nu, om du gillar honom kommer det bara bli värre och värre ju längre tiden går om han inte känner samma sak.

Efter 5 månader borde man kunna bestämma sig för om man ska vara tillsammans eller inte.
apa +1
Till @Mliillo
Jo jag har försökt bjud med honom några gånger men han har ofta andra saker som han måste göra eller hänger med sina vänner så det blir inte så mycket tillfällen egentligen. Saken är att jag är ganska ny i staden, vi träffades nästan direkt när jag flyttat hit, men han har bott här i flera år har har ett väletablerat kompisgäng som han hänger med ofta. Detta gör att jag på ett sätt förstår att han har svårt för att introducera mig för dem men också så blir jag lite undrande...
benandjerry +1
Du skriver att ni är tillsammans. Då borde du väl vara säker på att det är ni? Och håller med dig om att det är konstigt att du inte träffat hans vänner, har ingen betydelse att dom är väletablerade och du ny i staden. Du borde prata med honom lite och se vart ni står!
58736 +1
Det har ju ändå gått 5 månader - tycker inte det är konstigt att vilja veta vart man står efter den tiden. Ni måste inte säga att ni älskar varandra, men du kan ju absolut ta upp frågan om vad han tycker och tänker om er osv. Nervöst är det ju alltid med "allvarliga snack" men bättre att det kommer ut än att ni börjar missförstå varandra :)
Merida +1
Du kanske ska fråga om ni ska bjuda dina/hans föräldrar på middag eller något? :P
119906 +1
nästa gång ni är hos varann så fråga honom vart exakt ni står? Att träffas nästan varje dag i 5 månader så BÖR man veta vad man vill, om han nu inte bara har dig för närhet.