Hur hittar man en person?

sweeto +1
Finns det någon som vet hur man ska gå till väga att hitta en person som man letar efter?

2007 var jag utomland och träffade två killar.. Ena killen klickade jag så bra med men vi bytte aldrig nr.. Två ggr har jag stött på honom efter resan men har aldrig vågat säga "hej" eller så..
Nu ångrar jag mig och vill hitta honom!
Jag har bara hans förnamn som jag tror är hans riktiga namn..

HUR SKA JAG GÅ TILL VÄGA?

42 svar

Nife +1
118118
ahaha nämen om du inte har efternamnet kan det ju vara lite svårt.
vet du vart han bor?
Ziloda +1
Vet du ungefär vart han bor o när han fyller? birthday.se har varit min hjälp så oerhört mkt nu när jag ska skicka iväg en massa julkort t vänner som byter adress stup i kvarten :D
elizabet +1
Jag säger bara Facebook!:P Du vet ju ungefär vart han bor så de e ju bara å skriva in namnet å hoppas:D
choni +1
Facebook är alltid något :)
sweeto +1
Tack för alla svar.. Men tro mig jag har testat fb men hittar inget!
Har till och med kollat ratsit..
Jag vette fan va ja ska göra då?

Jag vet att han bor nånstans i sthlm i en förort.. Men vilken liksom?!

Jag får antagligen gå och vänta tills vi springer på varandra igen gissar jag..
mdjileh +1
Sweeto: och om ni gör det så är det ödet;) ta chansen..:P
MKJS +1
Gör en färgglad affisch och skriv vem du är och att du letar efter honom och hur ni träffades osv, sen sätter du upp den överallt i hela stan :D Kommer säker få massa tips, hihih
mdjileh +1
MKJS: haha...bra idé..:P kommer spridas och säkert så småningom till honom^^...fast jobbigt om man får massa konstiga snubbar efter sig..:P
MKJS +1
Äsch då, det blir jättegulligt :D jag hjälper gärna till, hihih.
braveheart +1
Men gud, haha vad hemskt (: lider med dig då jag varit med om samma sak ett x antal ggr, meen jag har sån tur eller jagvetinte vad det är men det är en kille som jag stött på flera gånger och aldrig vetat hans namn ens och vi har som stirrat på varanndra duvet och sen var jag inne på facebook och kolla runt och sen av en ren slump så hamna jag mig in på hans facebook då jag såg hans profilbild att det var han och jag ba men omg DET ÄR HAN!

haha vart typ as glad fast ändå inte, har inte vågat göra något av det utan stirrar bara på hans bilder som han har för vågar knappast skicka en vänförfrågan då han inte vet vem jag är så jaaa, vet inte vad jag ska göra faktiskt.!
MKJS +1
Meand: Puffa honom då, hihi
Apruz +1
OM jag var killen skulle jag tycka detta var lite creepy. Dem flesta personers känslor avtar med tiden,
hur kommer det sig att du e tvärtom? :P
braveheart +1
Hahi tycker du?:') vetinte om ja borde puffa honom direkt, för han kmr ba vem fan är det osv X) du menar inte mig nu va apruz? för bara sett han ngra gånger, HAH! men skoja, allså hon kanske börjat tycka om honom ju mer hon tänker på honom än fast det gått lång tid ju och han kanske fastnade kvar i hennes minne, vissa personer fastnar och lämnar spår medans vissa andra bara försvinner!
Apruz +1
Meand: Jag menar er båda, stalkers! :P Jag vill inte fastna i ditt minne meand! släpp ut mig därifrån!
braveheart +1
Haha öh, vi är inte stalkers inte jag iaf, bara för jag sett en fin kille så betyder det inte något mer än så, nej vill inte ha dig där i mitt minne heller så försvinn med nöje därifrån tack :)
Apruz +1
Lol gumman ni ör i min värld nu, och om man förföljer folk så är man en stalker. Som jag förstår det sitter du fast på den här killen likt en ryggsäck, för när han vänder sig om ser han dig inte.

Sen litar jag inte på en person jag inte sett naken, borde jag skaffa dolt nummer nu meand? :D
mdjileh +1
Apruz: hahhahahahahahahaa....sicken rolig kommentar du hade på första sidan xD... men vadå..faller man så faller man väl...tänk om d e den rätte ;)
Apruz +1
Mjdille: Jo men om du träffar den rätte vet du det efter 3 sekunder, inte efter 3 år. Det är ju som att man blir puttad när man är 12 år och ramlar när man fyller 15 år.
mdjileh +1
Apruz: hahahaa, du är såååå skön me dina kommentarer asså...xD dina metaforer lr va d kallas...hahahhahaa xD u make me smile xD såååå är du singel lr? ;)
Apruz +1
Djmille: Jag vet, jag tkr om att sprida kärlek :P jag vet inte varför men ibland får jag intrycket att du likadan och därför gillar jag dig, meeen du blinkar för mycket så det skulle inte funka mellan oss haha =)