Hur och var "hittade" ni er pojkvän/flickvän?

Toysoldiers +1
Sitter här än, snart 25 år och singel... Visst trivs jag med det på sätt och vis men längtar lite till ett förhållande.
Vart "hittar" man DET då? Måste man dra ut och festa? Det är vad mina kompisar säger i alla fall, men jag tycker ju inte det är superkul att dra ut och festa varje helg och ska man behöva göra det man inte gillar bara för att träffa någon....

Tips snälla!! (Och det blir inget Tinder för min del, testade det och gillade det inte... så inga andra dejting-appar heller tack, föredrar irl)

Var träffade ni eran parter?

13 svar

kiko +1
Sök på ställen där du aldrig sökt förr är mitt tips=) Och leta inte, låt det komma naturligt o var öppen helt enkelt.
mamacitaa +1
Skulle säga genom kompisars kompisar. Tjejkompisars killars killkompisar. Då vet man lite mer om dom också än att träffa främmande. Annars kanske du kan röra dig på lite nyare ställen? Nu när sommaren kommer börjar det röra sig mycket mer folk ute. Det kanske finns nån aktivitet du är sugen på som du kan testa. Är själv inte alls bra på singellivet, är en förhållandetyp och varit singel i ett och ett halvt år. Längtar tills jag träffar någon jag tycker om igen.
AnneliEmma +1
Jag känner igen mig i detta! Gick dock på folkhögskola 2015-2016 och då blev det en del dejtande iaf. Min skola låg inte alltför avlägset heller (10 min bussresa till centrala Norrköping) så det var mycket fester osv med tidigare elever som stannat kvar i stan efter studierna. Tror att kurser och sådant i allmänhet är ganska bra ställen att träffas för då delar man ju något intresse redan.
Aceton +1
Min första pojkvän gick i min klass, två efter honom lärde jag känna genom internet och min nuvarande pojkvän träffade jag på en hemmafest. Har vänner som träffat sina partners utomlands, på jobbet, på krogen, via Tinder och som några redan sagt - genom vänners vänner.

Kort och gott finns det inget bra svar på VART man ska gå/VAD man ska göra för att "hitta" någon. Det är bara att leva på som vanligt och försöka ha den dörren öppen :)
117758 +1
Träffades via gemensamma intressen. Kanske testa på någon pardanskurs eller språkkurs?

De flesta vänner jag har som är singlar är dock aktiva på Happypancake. Jag har själv aldrig testat appen men de säger att den är väl helt okej. En del skumma människor finns där men inte alls lika mycket som på Tinder.
Merida +1
På en förfest min lillasyster drog med mig på. La till honom några månader senare på fb och därifrån blev det giftermål och barn.
Merida +1
Och förresten så är det bara förfesten som är något att ha. Krogen hittar man inget.

Gå på fester bland kollegor eller kompisars kompisar. Dra hem efter förfesten och sov i lugn och ro.
Ela +1
Vi träffades genom vänner på en hemmafest. Tidigare har jag träffat de jag dejtat genom vänner eller skolan. Är inte heller så mycket för online-dating och de jag mött på krogen leder sällan till något. Ses man genom vänner eller skola/jobb har man ju oftast något gemensamt i alla fall och man vet mer om personen. Genom fritidsintresse kan jag tänka mig att det är bra att träffa någon också, men min största hobby är det typ 95% tjejer på så var svårt att träffa ngn kille där ;)
Sonrisa_07 +1
Han dyker upp när det är dags. Jag träffade min drömprins när jag var utomlands och det var kärlek vid första ögonkastet och det är snart 8 månader sen.
Jag gjorde även en lista för typ 2 år sen som heter Min framtida kille, där skrev jag alla egenskaper osv som jag vill att min kille ska ha. Och det sjuka är att allt stämmer in förutom att han inte är rökfri...

Lev ditt liv, testa nya saker, ha tillit till att ni ses när det rätt tidpunkt och när du väl gör det så säg ja till det.

Jag har valt en galen väg och nu är jag 27 år och jag vet inte vad det ska bli av mig när jag blir stor haha. Men jag är lycklig i mitt hjärta.


sazsy +1
Jag är nyfiken på hur har det gått för dig? :)
Toysoldiers +1
Haha... nä inge vidare faktiskt.. fortfarande rå-singel !!

Till @sazsy
77tenth +1
Till @Toysoldiers
Hahaha, I feel you
Rosewater +1
Jag tror dem bästa förhållanden kommer , när man inte letar, men ah vad vet jag. Jag har slutat leta och orkar inte bry mig. Jag är 30.