Hur ofta är rimligt?

Mec-b +1
Hur ofta tycker DU det är rimligt att träffa sin partner när man inte bor ihop?

40 svar

Mliillo +1
Rimligt är väl 3 gånger i veckan. Sen är det så olika, beroende på distans, liv osv.
feelnopain +1
beror helt på situation, hur nära man bor, hur livet ser ut.
benandjerry +1
Det skiljer sig nog ganska mycket från par till par. Mitt förhållande funkar allra bäst när vi träffas så ofta som det går men tyvärr så brukar vi inte ses mer än 1/2 ggr i veckan pga skola/jobb.
Mec-b +1
Ja jag är rätt förvirrad, min pojkvän var i princip alltid hos mig i början, nu träffas vi knappt varannan helg, och detta gör mig sjukt ledsen :(
Pawni +1
Är det inte lättare att räkna dagar istället för hur ofta? :o
Jag och min kille ses oftast varje helg. Det känns rimligt
Aceton +1
Väldigt olika! Jag skulle själv vela ses så ofta som möjligt, men sen tycker jag inte det ska få påverka resten av ens liv för mycket heller.
58736 +1
Så ofta man kan och det beror ju helt på situationen, som många skrivit.

Har du frågat varför no träffas så sällan?
Merida +1
1-2ggr/vecka till 1-2ggr/varannan vecka. Ses man oftare kan man ju lika gärna flytta ihop... :P
Mec-b +1
Till @Beavy
För han måste lägga minst lika mycket tid på sina vänner, annars är han en toffel och tråkig.. Dessutom varje gång vi träffas så gnäller han över att han missar så mycket o blir så utanför när han är med mig.. Kul att få höra!
Merida +1
Till @Mec-b
Sluta höra av dig till honom. Så får han höra av sig när han har tid/ork/lust...
Mec-b +1
Till @Merida
Jag har slutat höra av mig :)
Merida +1
Till @Mec-b
Så bra. Hur ofta blir det nu då?
Mec-b +1
Till @Merida
Jadu, han ringer väl oftast en gång om dagen
Innan tyckte jag det var ok att han ringde mitt i natten, men har tröttnat på det nu, så 23 är senast han får ringa om han vill ha svar..
Dock så är han alltid med vänner till typ 00-01 o han kan knappt prata med mig då han är med dem.. Så det har blivit väldigt lite telefonsamtal sista veckan.. Han kanske skriver en gång om dagen, om ens det..
Fnitterfia +1
Ojdå.. tror vi ses en hel del.. xD
kan det gå 2 nätter/vecka då vi inte ses? Har blivit lite maniskt men de är ändå skönt att få ses på kvällen efter jobbet och bara ta de lugnt o somna tillsammans!

Har väl hängt ihop i ett halvår^^
Tottin +1
Innan vi flyttade hemifrån och ihop sågs vi en gång i veckan och oftast fredag-söndag. Dock kanske vi båda gjorde något annat några timmar under helgen. Sen kunde vi också ofta träffa våra vänner tillsammans.

Man måste inte skilja på partner och vänner heeela tiden.
58736 +1
Till @Mec-b
Tycker han verkar himla omogen. Så svårt är det verkligen inte att hitta tid att ringa. Dessutom skulle du ju kunna vara med honom och hans vänner ibland? Nej, sånt där känns bara dumt, då kan han ju lika gärna skita i att ha flickvän om han ändå inte har tid för henne
Mec-b +1
Till @Beavy
Ja jag tycker också det. Vi har varit tillsammans i ett halvår, o jag har träffat EN av hans kompisar typ 3 ggr..hans syster har jag träffat en gång i typ 5 min.. Men resten av vänner o familj har jag inte träffat..
Han berättade för mig att han vill leva ut sitt liv
O då frågade jag om det var lämpligt att ha förhållande, men det tycker han....
58736 +1
Till @Mec-b
Som att livet skulle ta slut för att man har ett förhållande då eller? Haha, hade aldrig accepterat sådant beteende från någon jag skulle vara ihop med xD ett förhållande kräver kanske inte att man måste ses alltid, men det ska ju finnas respekt, närhet och kommunikation - inte ses någon gång ibland när han inte är med sina vänner och ringas när han känner för det! Hur gammal är han?

Ställ ett ultimatum. Vill han "leva ut sitt liv" (töntigaste jag hört btw) så får han väl göra det utan dig!
Mec-b +1
Till @Beavy
Han är 27 år..
Och jag håller med dig fullt ut, detta är verkligen det knepigaste förhållandet jag varit med om..
O det enda han gör när vi träffas är att bli sur och irriterad på mig, för allt..

O han förstår inte heller att han gör mig ledsen, han tycker mer att jag ska förstå att han inte vill tappa kontakten med sina vänner, o det förstår jag självklart.. O så ska jag förstå att det är därför han inte kan träffas så mycket. Men hallå??? Man tappar väl inte kontakten med sina vänner för man är med sin flickvän? Är väl mer att han är rädd för o vara tråkig o missa saker. Suck
Och så har han sagt att när jag förstår hans behov av att vara med vänner osv då kommer vi ha ett bra förhållande.. Ehm?
58736 +1
Till @Mec-b
27 år och förstår fortfarande inte hur man kan kombinera kärlek och vänner haha, jobbigt för honom! Jag är ofta med killen och hans vänner, för att vi båda vill såklart.

Dags att växa upp kanske. Man tappar inte kontakten bara för att man spenderar tid med sin flickvän. Men förmodligen är hans polare lika dana och därför fattar han inte. Har inte de flickvänner som de är med ibland?

Ändrar han inte på sig är det kanske dags att göra slut. Ni verkar ju ha haft diskussionen tidigare utan resultat? Inte kul att vara med någon där man ständigt kommer i andra hand. Vill han vara med sina vänner så mycket får han väl vara det på heltid kan du ju säga - som flickvän ska man inte behöva vänta på att han "levt klart", vad nu det betyder